Gå til sidens hovedinnhold

Utlyser 85 millioner kroner - se om ditt lag kan søke

Se om ditt lag, klubb eller organisasjon kvalifiserer til å søke om midler når 85 millioner kroner skal fordeles.

For abonnenter

Gjensidigestiftelsen utlyser 85 millioner kroner for å støtte organisasjoner som ønsker å tilrettelegge for at flere får en aktiv fritid.

– Alle har rett til en aktiv fritid, et sted å møte venner og føle seg inkludert, sier Chris Bjelke som er områdeleder i Gjensidigestiftelsen for Buskerud.

– Fortsatt er det mange som ikke får delta eller finner sin plass. Vi er opptatt av å inkludere, og ikke minst beholde, flere mennesker i fritidsaktiviteter. Vi er opptatt av å forbedre og utvikle tilbudene slik at flere kan og vil delta, forklarer Bjelke.

Les også: Jubler over tildelingen: Nå skal barn og unge i Asker få et bredt aktivitetstilbud i sommer

Disse kan søke

Lokale lag og foreninger registrert i Frivillighetsregisteret kan søke om støtte. Frivilligsentraler, friluftsråd og fritidsklubber som er medlem av Ungdom og Fritid kan også søke støtte til denne utlysningen. Søknadsfristen er 15. september.

–Gjensidigestiftelsen prioriterer prosjekter som har gode og varige løsninger for å inkludere flere med i fritidsaktiviteter. Vi ser også etter prosjekter hvor målgruppene deltar aktivt i planleggingen og gjennomføringen av aktivitetene. Om søker har egne ressurser i form av frivillig innsats og annen finansiering, vil det også telle positivt, avslutter Chris Bjelke.

Informasjon om søknadsordningen finnes på Gjensidigestiftelsens nettsider, opplyser områdeleder Chris Bjelke.

Om Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner.

Fra og med etableringen i oktober 2007 og fram til og med 2021 har Gjensidigestiftelsen tildelt rundt 2,9 milliarder kroner til omtrent 9500 ulike prosjekter for å fremme trygghet og helse.

Kommentarer til denne saken