Trendekspert skrur opp musikken og inviterer damer på fest

TV2-profil og trendekspert Marianne Jemtegård kommer til «Damenes aften» på 3475 lørdag.

DEL

Lørdag er det klart for et arrangement som har slått an i Sætre flere ganger, nemlig «Damenes aften». Det skjer på på 3475 i Sætre sentrum. Marianne Jemtegård, som blant annet er kjent fra God Morgen Norge på TV2, skal både holde foredrag og underholde som DJ.

- «Damenes aften» er et samarbeid mellom klesbutikkene Helt Dilla og Marits mote og utestedet 3475. Sammen har de engasjert Marianne Jemtegård som blir med hele kvelden i ulike roller. Jemtegård er en allsidig dame og vil både ha et eget trendforedrag og stille som DJ senere på kvelden, skriver arrangørene i en pressemelding.

Jemtegård vil benytte lokale mannekenger og antrekk fra Helt Dilla og Marits Mote. Gjennom kvelden blir det også mulig å vinne gavekort på personlig styling, og det blir også mulighet for litt kveldsshopping.

– Jeg gleder meg veldig til å besøke Sætre og vise kvinner og menn i alle aldre hvorfor trend og mote er så spennende. Og så gleder jeg meg veldig til å være DJ. Håper å se riktig mange på 3475 denne kvelden, sier Marianne Jemtegård.

Artikkeltags