Gå til sidens hovedinnhold

Travel dag for nødetatene

Nødetatene har måttet rykke ut til to branner og en arbeidsulykke i Underlandsveien i løpet av det siste døgnet.

Politi og ambulanse har vært i Underlandsveien i forbindelse med en arbeidsulykke ved 13-tida tirsdag. En arbeider hadde falt fra et stillas under jobbing med montering av takplater. Han ble kjørt til sykehus med smerter i rygg og nakke, melder politiet på Twitter. De opplyser at åstedet ble undersøkt og at ulykken etterforskes. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet.

Natt til tirsdag måtte politiet rykke ut til Blakstad der det ble meldt om brann i en bolig. Politiet opplyser på Twitter at brannen ikke gjorde stor skade på boligen, men en person ble sett til av ambulansepersonell etter å ha pustet inn en del røyk.

Les også: Bli med i RHAs fotokonkurranse 17. mai og vinn en iPad

Ved 15-tida melder politiet at nødetatene rykker ut til en brann i søppelbil som står på Bjerkåsholmen. Bilen står like ved noen båter, og det er en stund frykt for at brannen skal spre seg.

Brannvesenet fikk etter hvert tauet søppelbilen bort fra båtene, og unngikk videre spredningsfare. Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet

Ved 16-tida jobbet brannvesenet fortsatt med å slokke brannen.

– Bilen må trolig tømmes for søppel for å sikre at brannen blir helt slokket, opplyser politiet.

Senere melder politiet at det har tatt tid å få slukket brannen inne i søppelbilen.

Grunnen er at det var vanskelig å få åpnet søppelrommet. Bilen ble flyttet lenger bort fra bebyggelse, og brannvesenet var i beredskap inntil de var sikre på at ikke brannen ikke ville blusse opp igjen.

Les også: Ønske om hundeforbud på Sætre strand ga debatt: – Problemet er ikke hundene, men eierne som ikke eier folkeskikk

Kommentarer til denne saken