Tjener på virusfrykt: Røyken-firma økte omsetningen med 1000 prosent i februar

CORONA-FRYKT: Salget av masker og  desinfiseringsprodukter har eksplodert. Daglig leder Jarle Kristiansen i nettbutikken Tonerweb.no må selv hjelpe til med pakkingen for å få varene ut til kundene.

CORONA-FRYKT: Salget av masker og desinfiseringsprodukter har eksplodert. Daglig leder Jarle Kristiansen i nettbutikken Tonerweb.no må selv hjelpe til med pakkingen for å få varene ut til kundene. Foto:

Røyken-bedriften Tonerweb.com har aldri solgt så mange hygieneprodukter som etter at Corona-viruset ble oppdaget.

DEL

– Det er en helt utrolig pågang om dagen, sier daglig leder Jarle Kristiansen.

Salget av ansiktsmasker og desinfiserende produkter har eksplodert etter at mediene begynte å omtale Corona-viruset. Tonerweb.no i Røyken har solgt nesten ti ganger så mange masker og Antibac-produkter i år som i februar i fjor.

Vanligvis selger bedriften mest kontorrekvisita og utstyr til printere, men i år er det altså ansiktsmasker, Antibac og andre hygieneprodukter i nesten hver ordre som pakkes.

Les også: Aksjon avslørte ulovlig bruk av næringslokale i Røyken: – Måtte opphøre umiddelbart

Bestiller støvmasker i stedet for munnbind

Tonerweb.no har riktignok litt leveringstid på munnbind om dagen. Men da bestiller kundene bare støvmasker i stedet. Bestillingene strømmer inn både fra private og bedriftskunder. Særlig virksomheter som har tett kundekontakt, bestiller mye Antibac.

– Det viktigste smitteforebyggende tiltaket er jo god håndhygiene. Og mange virksomheter hamstrer Antibac og andre hygieneprodukter, forteller Kristiansen som venter at etterspørselen vil øke ytterligere nå som Corona-viruset har nådd Norge.

Til og med heldekkende vernedresser selger som hakka møkk om dagen.

Pakker det remmer og tøy holder

Kristiansen og hans medarbeidere ble tatt litt & OpenCurlyDoubleQuote; på senga & rdquor; av den eksplosive etterspørselen.

– Nå jobber alle på spreng for at kundene skal få sine bestillinger raskt ekspedert, sier Kristiansen som mener å se tendenser til hamstring i markedet.

Men foreløpig er altså de mest etterspurte varene å få tak i.

Les også: Oppgradering av Røyken næringspark anslås å komme på 9 millioner

Artikkeltags