Gå til sidens hovedinnhold

Teknikken stoppet RHA Live – Vi kjører ny konsert neste helg

Artikkelen er over 1 år gammel

Den planlagte livekonserten med ti ulike artister som skulle gå av stabelen i Teglen lørdag ble avlyst. Teknikken sviktet, men man gir ikke opp av den grunn.

Konserten skulle ha startet i Teglen klokken 16.00 lørdag, men en del tekniske problemer gjorde at det ble umulig å få til en god sending på direkten

Plan B var å gjennomføre konserten som planlagt og deretter sende den på rha.no i opptak.

- Vi ønsker å gjøre dette så bra som mulig, og har nå lagt til rette for en ny konsert lørdag om en uke, sier produsent Andre Hjorteseth.

Programleder Frithjof Wilborn stiller igjen om en uke for å sy sammen konserten og intervjue artistene sammen med Eirik Thorgersen.

Fantastisk gjeng

– Samtlige artister og de som har jobbet med produksjonen stiller opp igjen neste lørdag. Da sikrer vi oss ved å gjøre et opptak av konserten. Deretter klipper vi og lager en sending som RHA-abonnentene bare kan glede seg til, sier produsent Hjorteseth.

– Det er en fantastisk gjeng som har stilt opp for å få i gang dette prosjektet. En skikkelig dugnad med dyktige artister og flinke folk. Synd at vi fikk uventede tekniske problemer, men vi lar oss ikke stoppe av slikt, sier redaktør i RHA, Svein Ove Isaksen som takker både artister og mannskap for at de stiller opp igjen lørdag om en uke for å gi RHA-abonnentene denne opplevelsen.

RHA kommer tilbake med mer informasjon om tidspunkter og så videre utover uken.

Kommentarer til denne saken