Gå til sidens hovedinnhold

Mange flinke turnere i Slemmestad

Artikkelen er over 3 år gammel

Slemmestad & Omegn Turnforening har både flinke turnere og dyktige ledere.

På lørdag arrangerte den driftige klubben Slemmestad Open, en vennskapskonkurranse i apparatturn med rundt 100 deltagere i Åros.

I Slemmestad & Omegn Turnforening er det langt flere apparatturnere blant jentene enn guttene, men likevel tok Mees van der Most en klar seier i gutter 11-12 år med sammenlagtkarakteren 64,8. På lørdag ble det konkurrert i mangekamp, og da er det sammenlagtpoengsummen for apparatene frittstående, bøylehest, ringer, svingstang, skranke og hopp som teller for gutta. Jentene konkurrerte om å bli best sammenlagt i øvelsene frittstående, hopp, skranke og bom.

Les også: Boksetalentet Andrea fra Bødalen (11) vant

Til topps

Blant de aller yngste er det ikke rangering, men gymnastene fikk karakterer av ordentlige dommere og greier. I 11-årsklassen for jenter tapetserte Slemmestad & Omegn Turnforening pallen med trekløveret Sanne Marie Lunde, 49,1, Mia Othelie Bolstad, 44,4 og Åsa Marie Torgersen Mehus, 44,1.

I 12 år jenter ble Mina Kaur Dhindsa nummer to med karakteren 46,7, mens Slemmestad tok dobbeltseier i klasse 1 med Pernille Finstad, 45,8 og Amelia Isene Imenes, 44,8.

Arrangørklubben var freidig nok til å stikke av med seieren i klasse 2 med Mathilde Bøhmer, 51,0 og klasse 3 med Sandra Melody Larsen, 49,0 også.

Les også: Pokalfest for turnerne fra IL ROS

Gøy å vise fram

- Det er skikkelig morsomt med vennskapskonkurranse fordi vi blir kjent med utøvere fra andre klubber, sier søskenparet Lieve og Mees van der Most. - Med så mange turnere blir det også mye publikum som ser på, og det er jo gøy å vise fram det man har øvd på supplerer Sanne Marie Lunde. - Og så var det supert med masse pallplasser til klubben vår da, sier trekløveret stolt.

Etter at alle øvelsene var avsluttet ble det til slutt delt ut premier fra et rikholdig premiebord, så det var mange stolte gymnaster som kunne forlate turnstevnet med en flott premie i treningsbagen.

Dugnadsinnsats

Slemmestad & Omegn Turnforening feirer 11-års dagen sin 16. november. - Derfor begynner Slemmestad Open å bli en veldig fin bursdagstradisjon hvor utøvere på alle nivåer får sjansen til å være med i en konkurranse, sier arrangmentsansvarlig i turnforeningen, Lotte Carita Berger. - I år hadde vi turnere fra både Drammen, Horten, Hokksund og Trøgstad på besøk. Denne vennskapskonkurransen er en utrolig fin måte for både trenere og utøvere å ha det morsomt og lære av hverandre på, mener Marlou Beulens, styreleder i Slemmestad & Omegn Turnforening. - Med fantastisk dugnadsinnsats fra foreldregjengen i klubben vår klarte vi igjen å organisere et stort arrangement. Denne gangen for nesten 100 utøvere over to puljer på lørdag, sier de to fornøyde Slemmestadlederne.

Kommentarer til denne saken