Gå til sidens hovedinnhold

Flere seire til IL ROS-turnere

Artikkelen er over 4 år gammel

En stor tropp med turnere fra IL ROS turnet om Opplandspokalen 2017 på Lillehammer.

Fredag var starten av en lang helg der mange fikk prøve seg i en stor konkurranse for første gang, og alle har opplevd noe nytt eller spennende.

- Resultatmessig er det juniorene som har prestert best, med seier i frittstående og seier i tumbling både i miks og i kvinneklassen, forteller Jens Lillegarve i IL ROS.

Les også: Tre dager med lek og læring

Unge, lovende

De fleste deltagerne fra IL ROS er unge, og mange har aldri vært med i en så stor konkurranse tidligere.

- Det var juniorene som startet i frittstående, og det var en sterk øvelse der vi fikk testet ut noen nye elementer før NM om noen uker. I rekruttklassen var det frittstående og trampett på lørdagen. De fleste fikk vist frem øvelsen sin for første gang, og det eldste rekruttlaget hadde en fin dag på frittståendefeltet slik at de sikret seg en 4. plass i denne øvelsen. Rekruttene konkurrerte i trampett litt senere på lørdagen, og plasserte seg litt lenger ned på listene i denne øvelsen, sier han.

Les også: Julie er europamester i cheerleading

Rufsete start

Etter en litt rufsete start søndag, tok jentene kontroll og gjennomførte resten på en fin måte. 2.plass i klassen viser at de begynner å bli ganske rutinerte. Rekruttene fikk heldigvis litt bedre tid på seg. Tumbling som sto på programmet, så det var mange som ville vise seg frem i et nytt apparat etter lørdagens konkurranse. Det ble svært så vellykket.

 

De eldste rekruttene gjorde det aller best av våre, og klatret opp på pallen til en flott 3. plass i konkurranse med nesten 50 andre tropper.

Juniorene hadde en mulighet til på søndag i tumbling for miks klassen. En sikker og stilfull øvelse med høy vanskelighet feide konkurrentene av banen med en overlegen seier.

Kommentarer til denne saken