Gå til sidens hovedinnhold

Fant drikkeflaske, vant terrengsko

Artikkelen er over 3 år gammel

Røykenmila nærmer seg og på Facebook har det foregått en kampanje for å få folk med i årets løp på 10 eller fem kilometer.

Røykenmila går av stabelen søndag 3. september. For å motivere folk til å komme seg ut i skog og mark har to av ildsjelene bak Røykenmila satt i gang en konkurranse på Facebook.

– Amund Rønsåsbjørg ved Sport1 Røyken og jeg har startet en ganske kreativ konkurranse, forteller Haakon Rønning Kvam ved Rygg og Rehab Røyken.

Les også: Kjempeoppslutning

Flotte premier

– I traseen til Røykenmila er det gjemt drikkeflasker med Sport1 Røyken-logo. I flasken er det ulike premier på en lapp. De som er ute på tur og finner den kan vinne flotte premier, forteller han.

Forrige ukes premie var nye terrengsko, og denne uken er det gavekort på behandling hos naprapat eller massør. Det blir lagt ut eller gjemt nye drikkeflasker hver uke fram mot Røykenmila.

– Alle som går tur eller jogger i Kjekstadmarka kan delta i skattejakten. Det er bare å følge med på facebooksiden til Røykenmila for daglige hint på hvor flaskene er gjemt, sier Rønning Kvam som samtidig som han gratulerer Kjerstin Petty som fant drikkeflasken forrige uke. Da var premien et par splitter nye terrengsko.

Les også: Her deler de ut hver eneste krone av overskuddet

– Ta bilde

– Finner du ikke noen flaske, men tar et bilde fra turen og legger det ut med emneknaggen #Røykenmila2017 så er du med i trekningen av en fin premie på arrangementsdagen. God tur folkens, og ta gjerne med deg en kompis ut i marka på skattejakt, oppfordrer Rønning Kvam og de andre i Røykenmilas Venner.

Kommentarer til denne saken