Gå til sidens hovedinnhold

– Hei, Mulen, du kjenner ikke meg

Artikkelen er over 3 år gammel

Du kjenner ikke meg, men jeg vet mer om deg enn det som noen gang har stått på trykk i RHA.

RØYKENMILA 2017:

Det er nemlig snart Røykenmila igjen, og foruten deg selv, har du en konkurrent du sikkert gjerne vil slå, nemlig redaktøren i RHA. Jeg er hans personlige trener.

Du har slått ham i Røykenmila de tre siste gangene. Jeg kan rapportere om at det har vært en tung ferie for redaktøren. Litt for ivrige ferieaktiviteter førte til en brist i et ribbein, og de siste to ukene har han beklaget seg veldig over dette.

Men ikke vær redd, han stiller uansett på mila. Jeg tror bare at den store femårsplanen hans om å slå deg i Røykenmila har fått et lite skudd for baugen.

Les også: - Er det Mulen?

Sent søndag kveld var han imidlertid ute på en liten prøvetur. Jeg kan ikke si så mye om hvordan det gikk og hvor vondt det var i brystet hans – for dette var nemlig en såkalt hemmelig trening ute i de dype skoger i Kjekstadmarka.

Ellers kan jeg melde om at min venn har hatt en god oppkjøring på vårparten. Han har vært ute med meg nesten hver dag, og selv om det ikke alltid har vært jogging, så har han i hvert fall vært ute en time eller to hver gang.

Les også: «Er det sant at alle startet samtidig, pappa?»

Han intensiverte forresten treningen da han hørte du skulle et par uker til Kreta tidligere i sommer.

Men den lange sommerferien har nok satt ham noe tilbake. Verken kostholdet eller treningsiveren har vært av det ideelle slaget.

Les også: I løpende dialog med «Mulen»

Han hadde også et kort treningsopphold på en langhelg på et hemmelig sted på Blefjell midti juli. Treningsoppholdet var lite målrettet, ja, nesten mislykket, vil jeg si.

Her har jeg tydeligvis en jobb å gjøre fram mot Røykenmila søndag den 3. september.

Så da spørs det hvordan det er med deg, Mulen.

Ligger du – som vanlig – godt an i løypa?

Les også: «Mulen» sier han skal slå RHA-redaktøren – igjen

Røykenmila - Mulen vs. Isaksen

Redaktør Svein Ove Isaksen i Røyken og Hurums Avis har tre år på rad utfordret kulturpersonlighet Rolf "Mulen" Karlsen fra Slemmesad i Røykenmila. Sistnevnte har vært best av de to hver gang. Men redaktøren har nærmet seg, og i år kan det bli ganske spennende. Gjennom de to siste årene har det vært skrevet en del om denne duellen - nå har redaktørens personlige trener blandet seg inn.

Les også: – Allegro, allegro

Kommentarer til denne saken