Sanne (17) har fått bronsestatus etter innendørs-NM

FIRE LIKE: Fire ryttere sto igjen med like mange poeng etter tre runder, og det måtte omhopping til. Sanne Sørlie rev en bom i iveren, og dermed ble det bronseplass på Filtvet-jenta i år som i fjor på Telenor Arena.

FIRE LIKE: Fire ryttere sto igjen med like mange poeng etter tre runder, og det måtte omhopping til. Sanne Sørlie rev en bom i iveren, og dermed ble det bronseplass på Filtvet-jenta i år som i fjor på Telenor Arena. Foto:

Det ble vinn eller forsvinn i søndagens finale i innendørs norgesmesterskap (INM) som ble avholdt i Tønsberg for Sanne Sørli, som red inn til bronse.

DEL

Sanne Sørlie (17) fra Filtvet i Hurum red inn til bronse under årets INM jr. i helgen.

61 ekvipasjer stilte til start og Sanne endte med en bronsemedalje i år som i fjor.

Etter tre runder sto fire ekvipasjer igjen med like mange feilpoeng, hvor det deretter ble omhopping.

Her gjaldt det å ha best tid, med minst feil for å nå en av pallplassene.

Sanne var ut som nest sist av de fire i omhoppingen.

– I år, som i fjor, ga jeg alt og det gikk dessverre en bom nå og da. Jeg og Evita hadde raskest tid, men med en bom nede holdt dette til en tredjeplass heldigvis. Hesten hoppet fantastisk gjennom hele mesterskapet. Vi presterte med gode runder, så jeg kan ikke si meg annet enn fornøyd, selv om det er litt surt når man er så nære gullet. Det er jo toppen av pallen som er målet, sier juniorrytteren fra Hurum, som blir 18 i desember.

Artikkeltags