70 løp nattorientering i Røyken

PARLØP: Nattløpsserien er et samarbeidsprosjekt, og de to yngste jentene i startfeltet samarbeidet: Nora Hansen, Røyken og Maren Skogedal, Asker.

PARLØP: Nattløpsserien er et samarbeidsprosjekt, og de to yngste jentene i startfeltet samarbeidet: Nora Hansen, Røyken og Maren Skogedal, Asker. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Natt-o-løp er kjempegøy! Det mener i alle fall Nora og Maren. Denne uken startet en løpsserie i regi av Røyken O-Lag, IF Sturla og Asker Skiklubb.

DEL

Røyken var først ut. Nesten 70 var påmeldt til den uhøytidelige konkurransen i Kjekstadmarka. Det blir fem løp i alt, kalt «Skumringskampen»

- Denne «cupen» skal bestå av uhøytidelige, sosiale og nære løp, der entusiaster i alle aldre og nivåer kan få bryne seg i morsomme løyper. Løpsserien avsluttes med premieutdeling og servering på Blåfjellhytta, sier initiativtakeren Knut Holth Rekaa.

- Et flott arrangement med fine løyper. Stor takk til Knut, sa leder Øyvind Hansen i Røyken O-Lag. Han var på plass i den mørke høstskogen og ble nr. 6 av 17 i mellomlang løype.

I den lengste traseen ble Ida Svanberg, tidligere norgesmester i nattorientering, nr. 3. Og i den korteste, for ungdommer fra 11 til 14 år, ble Nora Hansen beste jente. Hun løp sammen med venninne Maren Skogedal.

Les også: Ida er best i Røykenmesterskapet

Landslagsløper

I langløypa deltok for øvrig mange eliteløpere fra regionen. Best var landslagsløper Torgeir Nørbech fra Tyrving.

Neste løp i nattserien arrangeres 26. september i Drammen. Deretter blir det løp i Vardåsen i Asker og så to ganger i Kjekstadmarka. Line og Henrik Drange Ruud i Røyken O-Lag har ansvar for avslutningsløpet.

Les også: To fra Røyken o-lag på pallen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken