Rundet av med stafett - og kake

VENTER: Mange løpere i Røyken O-Lag-drakter venter i vekslingsfeltet.

VENTER: Mange løpere i Røyken O-Lag-drakter venter i vekslingsfeltet.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Røyken Orienteringslag avsluttet fellestreningene på våren med en gemyttelig stafett sammen med klubbene Sturla, Lierbygda og Asker. 33 tremannslag var med. Hele 10 av dem fra Røyken.

DEL

Det betyr at klubben mønstret flere løpere enn i fjor, noen trenerteamet er tilfreds med.

- I år som tidligere år satte Røyken sammen jevne lag - en herlig miks av ungdommer, voksne, erfarne og mindre erfarne på samme lag. Slikt blir det god stemning av! smiler hovedtrener Knut Sveinung Holth Rekaa.

- Denne stafetten ble en fin avslutning på en aktiv vårsesong, slår han fast.

Beste Røyken-lag ble familielaget Hansen (Nora, Thea og Øyvind) som plasserte seg som nr. fem, tett bak tetgruppa.

Ved Kraft ved Tranby disket arrangørene fra Lierbygda opp med snille og morsomme løyper som bød på tette og fartsfylte dueller både innbyrdes i klubben og med naboklubbene. Hovedpremien er ei kransekake. Noe slikt trofé ble det ikke på Røyken, men dette var det tatt høyde for så Røyken-løperne kunne kose seg med medbrakte kaker og boller.

Les også: Voksent opplegg i O-laget

Massevis av tilbud

Arrangementet dannet opptakt til en sommer med massevis av tilbud for dem som vil delta i orienteringsløp. Det er påmeldt en stor tropp fra Røyken i den tradisjonelle Sørlandagaloppen. Det blir også lokale deltagere i løp i Gudbrandsdalen og Østerdalen. På Sørvest-landet er et firedagesløp som trekker mye folk, spesielt utlendinger som vil orientere i norske fjorder. Røyken-paret Line og Henrik Drange Ruud er vertskap for et fjelløp på Filefjell denne sommeren også. Der hadde o-laget en stor tropp i fjor. Det er dessuten klart av Røyken-løpere deltar i flere utenlandske konkurranser, blant annet veteran-VM i Danmark.

Les også: Bekkelund startet sesongen med topp-plass

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken