Godt besøkt Røykenmarsj

HYTTEKOS: Små og store koste seg med sol og vafler.

HYTTEKOS: Små og store koste seg med sol og vafler.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Godt og vel 80 små og store fant veien til Herstadhei turisthytte andre helgen i september.

DEL

Det var ikke mer en 30 barn og voksne som deltok i rebusløpet under Røykenmarsjen for en drøy uke siden. Men det skuffer likevel ikke leder Turid Dahl i turisthytteforeningen.

– Det var 80 stykker som møtte opp på Herstadhei turisthytte. Det ble påmeldt 30 deltakere som ble med på rebusen, og det var tre glade vinnere som fikk hvert sitt gavekort, sier Dahl.

Flere veier å velge

Turisthytta var like godt besøkt i fjor som i år, på tross av at været var bedre i år. Hun mener det er også er uvanlig at det var så mange som valgte andre veialternativer.

– Det er fire-fram andre veier å velge imellom. Men det var uansett et flott arrangement, og alt av vaffelrøre gikk unna, sier lederen.

Holder åpent i høst

Høsten har for alvor kommet til denne delen av landet, og Dahl opplyser om at turisthytteforeningen skal holde hytta åpen hver søndag framover.

– Vi kommer til å holde den åpen helt fram til snøen kommer. Vi kommer også til å holde åpent utover vinteren, så lenge det blir kjørt opp skiløyper, sier Dahl som oppfordrer interesserte til å holde seg oppdatert på foreningens hjemmesider og Facebook.

Artikkeltags