Ungdoms-OL er målet

SATSER: Leif Torbjørn Næsvold ser ut til å fortsette den fine framgangen som kombinertutøver.

SATSER: Leif Torbjørn Næsvold ser ut til å fortsette den fine framgangen som kombinertutøver.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Leif Torbjørn Næsvold har imponert på barmark i sommer og høst.

DEL

– Jeg føler jeg har kommet betydelig lengre i sesongforberedelsene nå enn på samme tidspunkt i fjor. Både teknisk og fysisk er jeg bedre rustet, sier Leif Torbjørn som er tilbake på norsk jord etter en ukelang treningssamling i Polen sammen med Norges Toppidrettsgymnas. 17-åringen føler han hadde bra utbytte av oppholdet.

Han var i flere sesonger lovende både i hopp og kombinert. Leif Torbjørn konkluderte med at det var i kombinert han hadde mest lyst til å satse på. Dermed søkte han seg til NTG i Lillehammer.

God treningshverdag

Leif Torbjørn forteller at han fikk en mye bedre trenings-hverdag etter at han begynte på videregående med muligheten til å trekke veksler på dyktige trenere og ikke minst sjansen til å trene nesten daglig sammen med noen av de største kombinerttalentene i landet,

– Målet i år blir å fortsette den fine utviklingen jeg har hatt. Men jeg innrømmer at jeg har Ungdoms-OL og ikke minst junior-VM i tankene. Jeg må ha full klaff i uttakingsrennene for å få representere Norge i Ungdoms-OL ettersom det bare er en som blir tatt ut, sier Næsvold.

Artikkeltags