Gå til sidens hovedinnhold

Pokalfest for turnerne fra IL ROS

Artikkelen er over 3 år gammel

Turngruppa i IL ROS arrangerte kretsmesterskap i turn i helgen. Det var fullsatte tribuner i ROS hallen både lørdag og søndag.

154 lag var påmeldt i konkurransen, hvor IL ROS selv stilte i 17 starter. De tok godt for seg av premiebordet med fem 1. plasser og to 2. plasser i konkurransen. I rekrutt hadde turnforeningen fire lag. Hvor disse stilte i trampett, tumbling og frittstående.  To av lagene stilte også i klassen TeamGym

I klassen TeamGym junior kvinner, vant de med 43, 200 poeng, mens lagkameratene i TeamGym rekrutt miks, tok førsteplassen med 35,450 poeng. I disse klassen var det bare et lag som stilte til start.

Les også: Slemmestad & Omegn Turnforening er 5 x kretsmestere

250 utøvere

Åtte klubber med til sammen 250 utøvere stilte til start. Det har blitt konkurrert i frittstående, trampett og tumbling i alle klasser. IL ROS stilte med 38 utøvere denne helgen.

Den neste store konkurransen disse lagene skal knive om plasseringer, er om to uker. Da er det klart for Norges største arrangement; Buskerudtrampetten, som arrangeres i Drammenshallen. Her konkurrerer over 300 lag mot hverandre.

Les også

Treningsrom med sjøduft

 

Kommentarer til denne saken