Gå til sidens hovedinnhold

17-åring signerte proffkontrakt med MIF

Artikkelen er over 3 år gammel

Erick Sagbakken (17) fra Hurum har signert proffkontrakt med Mjøndalen Fotball.

HURUM/NEDRE EIKER: 17-åringen har spilt i MIF siden 2015, og har siden han kom fra Huringen for to år siden hatt en god utvikling. Nå har Sagbakken fått proffkontrakt med bruntrøyene som strekker seg ut 2019-sesongen, opplyser MIF i en pressemeldig.

– Huringen er veldig stolt av å ha fostret enda en toppspiller. Vi ønsker Erick lykke til i Mjøndalen og gleder oss til å følge utviklingen hans videre, forteller Glenn Ugstad i Huringen.

Utviklingssjef i MIF, Arne Marcussen, sier Sagbakken fremover i stor grad vil følge treninger med A-laget. 17-åringen har til nå bekledd både høyre- og venstrebackrollen hos MIF 2, og på U17- og U19-landslaget.

– Hans utvikling har vært veldig bra og vi synes det var riktig og fortjent at gutten fikk kontrakten nå. Erick er en hardtarbeidende og offensiv høyreback som vi tror vil kunne gjøre det godt i klubben fremover. Hans vilje og innstilling er strålende, og det tror vi gir godt grunnlag for fremgang. Vi gratulerer Huringen og vår egen utviklingsavdeling med å ha utviklet nok et talent, sier sportssjef i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken