Gå til sidens hovedinnhold

Noah (16) ble overrasket med pris etter fotballkampen

Artikkelen er over 3 år gammel

Noah Lennestad (16) ble overrakt Kjetil Klausens TraktorBoy Pris for 2016 etter en fotballkamp på Tofte stadion.

TofteTraktorBoys er en gjeng fotballinteresserte karer med et særlig hjerte for den engelske klubben Ipswich Town FC.

Navnet har de tatt etter den engelske supporterklubben TractorBoys.

Oppkalt etter en venn

De startet opp for rundt 11 år siden og drar over omtrent en gang i sesongen for å se klubben spille hjemmekamp. Da Kjetil Klausen Larsen, en av «traktorgutta», døde uventet for et par år siden, bestemte de andre seg for å opprette en pris i hans navn.

LES OGSÅ: Sætre IF Graabein jenter 12 år til topps i Danmark

Overrasket mottaker

Prisen består av et gavekort på 2000 kroner, skaffet til veie ved loddsalg og dugnader, og et diplom på treplate. Den ble overrakt etter en kamp der Tofte Fremad Gutter 16 slo Eiker Kvikk 5–3.

– Dette var uventet, og jeg setter veldig stor pris på det, sa en noe ordknapp prismottaker, som måtte skynde seg tilbake til skoleturen han egentlig var på.

Lennestad er den andre som får denne prisen.

LES OGSÅ: Lykkes med gjenbruk på kunstgressbanen

For godt oppmøte

– Mottakeren må være en spiller mellom 13 og 17 år som trener/spiller med et aldersbestemt lag i regi av enten Tofte Fremad IF eller Ipswich Town FC. Spilleren må ha utmerket seg med stort oppmøte på treninger, og kan også ha utmerket seg med ferdigheter eller holdninger. Vi håpet å kunne gi ut en pris til hvert lag i året, men i England var det ikke så enkelt. Der kunne vi ikke dele ut noe til en enkelt spiller, sier Bjørn E. Sundin, som er en av initiativtakerne.

Kommentarer til denne saken