Gå til sidens hovedinnhold

SIF gutter 16 ble seriemestere

Artikkelen er over 4 år gammel

Slemmestad IFs gutter 16 ble seriemestere i fotball etter at de slo ROS 2–1 tirsdag kveld.

Mandag kveld tok Slemmestad G16 imot ROS til kamp på Slemmestad stadion i siste serierunde i 1. divisjon.

Premissene var klare, Slemmestad måtte mest sannsynlig vinne over ROS for å bli seriemestre. Svelvik lå rett bak Slemmestad med ett poeng mindre, og ville mest sannsynlig vinne sin kamp hjemme mot Stoppen 2.

50 tilskuere

Stemningen var fantastisk i flomlyset, og kampen ble sett av ca. 50 tilskuere i høstregnet.

Slemmestad kom best i gang, og satte 1–0 ved Stian Sundkvist etter ca. fem minutters spill. Etter det vippet kampen litt med sjanser til hvert av lagene, hvor begge lag så ut til å satse på kontringer.

ROS satte et bra press på Slemmestad mot slutten av første omgang og hadde noen gedigne muligheter til å utlikne.

I 2. omgang legger Slemmestad på til 2–0 ved Lars Gunnar Næsvold. Et lite overtak til Slemmestad fortsetter med noen store sjanser og gode skudd, men en god ROS-keeper reddet mesterlig ved flere anledninger.

Ny spenning

Etter halvspilt 2. omgang så det ut til at Slemmestad var fornøyd med 2-0, men da tok ROS mer over igjen som i 1. omgang. Når 15 minutter gjenstår reduserer ROS til 2-1, og skaper på nytt spenning i kampen.

Etter dette har Slemmestad mer enn nok med å forsvare seg, men et meget godt forsvar og en god keeper klarte å holde tett.

Litt nerver

Trener Terje Larsen var selvfølgelig fornøyd med seieren, men ikke måten spillet utviklet seg på.

– Men det var nok litt nerver som spilte inn mot slutten, sier han. Gleden var desto større i garderoben etter kampen, da kaptein Magnus Sørlie satte i gang seiersfeiringen som sikkert måtte høres ned til sentrum.

Kommentarer til denne saken