Gå til sidens hovedinnhold

Huringen på seierssporet i 5. divisjon

Artikkelen er over 3 år gammel

Huringen topper tabellen i 5. divisjon etter to solide seire i høståpningen.

Huringen har nå vunnet 12 av 15 seriekamper, og ligger på tabelltoppen med 36 poeng og en pluss i målforskjellen på 34.

Torsdag 10. august var det serieåpning for Huringen etter ferien, og da tok de imot Austad på hjemmebane. Det ble solid seier 3-1, der bortelaget faktisk gikk i ledelsen og beholdt den fram til pause.

Andre omgang var 13 minutter gammel da utligningen kom ved Emil Haldor Rørvik Fossum. Det ble en tøff batalje, der Austad fikk en spiller utvist ti minutter før slutt. Da var det fortsatt uavgjort. I det 82. minutt skåret Rørvik Fossum igjen – denne gangen på straffespark. Seieren ble sikret fire minutter senere etter en fin skåring av Karl Henrik Støle Wittussen.

Les også: 17-åring signerte proffkontrakt med MIF

Ny seier

Tirsdag kveld var det ny hjemmekamp på Hovtun. Huringen tok imot Birkebeineren og leverte nok en solid kamp. Det endte med seier 3–0. Joakim Helgesen Pedersen åpnet skåringsballet allerede etter fem minutters spill. Han var ikke snauere enn at han la på til 2–0 i det 19. minutt. Det sto 2–0 til pause.

Tobias Ekholt la på til 3–0 i det 58. minutt.

Neste kamp for Huringen går mot Stoppen – også den på hjemmebane – i kveld kokken 19.00.

Les også: God høst-start for IL ROS

Tap

IL ROS, som spiller i samme divisjon og avdeling som Huringen, gikk på et forsmedelig hjemmetap i siste kamp. De åpnet med seier mot Åssiden 2 etter ferien, men da de tok imot Åskollen hjemme på kunstgresset på Spikkestad mandag kveld, ble det tap 1–3. Åskollen ligger på annenplass på tabellen. Gjestene tok føringen i kampen, ja, de tok nok ROS litt på senga med tre skåringer i løpet av de første 20 minuttene.

ROS sitt trøstemål i kampen kom på straffespark fem minutter før slutt og ble satt inn av Glenn-Sigurd Nilsen.

Neste kamp for ROS går borte mot Vestfossen 21. august.

Les også: Fryktløs huring klar for Gaustatoppen

SIF sliter

Slemmestad i 4. divisjon sliter med å vinne kamper. Den første kampen etter ferien gikk borte mot Svelvik, og det endte med tap 0–4.

SIF ligger nå nederst på tabellen med sju poeng etter 14 kamper og en målforskjell på minus 30.

Det må et sportslig skippertak til blant SIF-gutta, skal laget unngå å rykke ned til sine naboer i 5. divisjon denne sesongen.

Kommentarer til denne saken