Gå til sidens hovedinnhold

Asker håper på flere supportere fra Røyken og Hurum

Artikkelen er over 4 år gammel

- Røyken og Hurum har fått et lag i Postnord-ligaen, sier daglig leder i Asker Fotball, Arne Knoph.

RAUFOSS-ASKER DIREKTE SØNDAG KL 16.00

Røyken og Hurums Avis har rettigheter til å vise alle kampene i Postnord-ligaen, og alle som har et abonnement på RHA har tilgang til alle kampene.

Se RAUFOSS-ASKER søndag kl.16.00 her.

– Vi vet at det er mange som er fotballinteressert på halvøya, og selv om mange av dem er Godset-fans, er det også en del som følger Asker i Postnord-ligaen, sier Knoph som har jevnlig kontakt med klubbene i Røyken og Hurum.

Se kampene her

Nye Asker

Fra 1. januar 2020 blir Røyken, Hurum og Asker slått sammen til én kommune. Slik sett kan man si at halvøya nå har fått «sitt» lag i Postnord-ligaen.

– Vi synes det er svært positivt at RHA vil streame våre kamper ut til abonnentene. Det vil øke interessen for Asker-fotballen og sikkert også for RHA, sier Knoph.

  • Er du ikke abonnent, men ønsker å bli det? Her er et supertilbud.

Asker møtte opprykksfavoritt Ham Kam i første serierunde hjemme på Føyka. Det endte med tap 1–5 etter at Asker hadde spilt en god førsteomgang. De ledet 1–0 til pause, men i andre omgang raknet det.

  • Er du abonnent, men ikke registrert aID? Gjør det kjapt her, så får du tilgang til alt innhold.

Sykdom

– Vi hadde vår rutinerte keeper Kenneth Udjus i sykesenga i serieåpningen. Han er en erfaren og tydelig stemme bakerst i buret. Han er klar når vi møter Raufoss borte i andre serierunde. I tillegg er Knut Ahlander, som vi for øvrig låner av Strømsgodset, helt klar til kampen mot Raufoss på søndag, sier Knoph.

Han er fullstendig klar over at Raufoss også er en opprykkskandidat og at kampen søndag blir tøff.

– Men vi har også vist at vi kan spille jevnt med de beste, og oppkjøringen til sesongen har vært bra for oss, sier Knoph.

LES OGSÅ: Stoppen/ROS debuterte med seier

Opprykk?

– Er opprykk målet i år?

– Vår målsetting er å kjempe i toppen. Vi har en bredere og bedre spillerstall enn på mange år i Asker, og vi tror at vi skal kjempe om opprykk til høyere nivå, men det kan hende det er litt tidlig å håpe på det allerede i denne sesongen, sier han.

Kommentarer til denne saken