(Drammens Tidende)

ASKER: Nødetatene rykket torsdag morgen ut etter melding om en mulig trafikkulykke og trafikale problemer på E18 utgående ved Asker. Ifølge NRK trafikk har det skjedd et trafikkuhell ved Asker bru i retning Drammen.

– Det har vært et sammenstøt mellom en lastebil og en personbil. Én passasjer i personbilen skal ha slått hode sitt og får tilsyn av ambulansepersonalet på stedet, men er bevisst og oppegående, sier Cathrine Sylju ved Oslo politidistrikt til Drammens Tidende.

Det er foreløpig uvisst hvor mange personer som har vært involvert. Sylju forteller at det ikke er meldt om flere personskader.

Klokken 08.30 melder politiet at vedkommende som har slått hodet blir kjørt til legevakt for videre undersøkelse.

Åpen for trafikk

Vegtrafikksentralen Øst (VTS Øst) melder på Twitter at veien er stengt mellom kryss 19 Fusdalkrysset og kryss 20 Oreholtkrysset, i forbindelse med ulykken.

Like før klokken 08.30 skriver VTS Øst at bergingsbil er på stedet. Klokken ni melder VTS at veien igjen er åpen for trafikk.

Kø mot Oslo

Drammensere som skal kjøre mot Oslo-området kan også støte på trafikale problemer. I 08.15-tiden skriver Oslo-politiet på Twitter at det er saktegående trafikk på E18 ved Slependen. Årsaken skal være en lastebil som har fått stans.

Lastebilen står i en havarilomme. Det ryker fra lastebilen, men er ikke observert flammer, ifølge politiet.

VTS Øst melder at brannvesenet er på stedet. Kollektivfeltet er stengt.

Like før klokken ni torsdag morgen melder politiet på Twitter at røykutviklingen skal ha oppstått grunnet varmegang. Føreren har bestilt berging, og lastebilen står ikke til hinder for annen trafikk, skriver politiet.