Rottefella overtar nytt bygg i Lier mandag: – Det kribler i magen

Snart på flyttefot: Det nye bygget til Rottefella på Kjellstad er nesten helt ferdig. Daglig leder Torstein Myklebostad sier de gleder seg til å komme inn i nye lokaler.

Snart på flyttefot: Det nye bygget til Rottefella på Kjellstad er nesten helt ferdig. Daglig leder Torstein Myklebostad sier de gleder seg til å komme inn i nye lokaler. Foto:

Det er rundt ett år siden byggingen av Rottafellas nye bygg på Kjellstad startet. Nå er de snart klare for innflyttingsfest.

DEL

(Lierposten) Daglig leder i Rottefella, Torstein Myklebostad, kan fortelle at hele byggeperioden har gått på skinner.

– Byggingen av bygget har gått knirkefritt. På tross av de utfordringer har vært de siste månedene har alt gått etter planen, og vi har veldig kontroll på både det byggtekniske, og selve flyttingen av maskiner og kontorer, sier han, og legger til at prosjektet har vært ledet svært godt av entreprenør Veidekke, gårdeier Fabritius, og Rottefellas egne prosjektledelse.

Les også: Målte bilist til 79 kilometer i 30-sone på Spikkestad: – Flertallet er fartssyndere

Bedre beliggenhet

Da han sto utenfor tomta på Kjellstad sammen med Lierposten i juli i fjor, kunne Myklebostad fortelle at de hadde funnet drømmeplasseringen for Rottefella i Lier.

– Lier har sterk skihistorie med Thorleif Haug og i tillegg er marka bare minutter unna. Det blir fint med tanke på produkttesting, sa han, og skrøt i tillegg av nærheten til motorveien. Dette var også en av grunnene til at selskapet valgte å flytte produksjonen sin fra Klokkarstua i Hurum til Lier.

– Vi ønsket en annen beliggenhet i forhold til logistikk og transportselskaper, samtidig som vi ser det er en fordel for rekrutteringen å ligge mer sentralt, forklarte han.

Les også: Utvalgsleder: – Jeg håper det følger noen penger med

– Vi gleder oss

Oppføringen av Rottefella har hatt med seg oppgradering av veien som en bonus. Avkjøringen fra motorveien er flyttet noen meter, det har kommet på plass en gang- og sykkelvei, og ikke minst har det kommet rundkjøring mellom avkjøringen fra motorveien og St. Hallvardsvei.

Myklebostad kan fortelle at alt mandag 15. juni er det overtakelse av bygget.

– Vi gleder oss selvsagt stort til å komme inn i nye og moderne fasiliteter sentralt i Lier. Det kribler i magen, jeg har allerede bestilt Liereple til alle ansatte, sier han.

Den første offisielle arbeidsdagen i nytt bygg vil være 26. juni, men Myklebostad tviler på at det blir fullt kjør med en gang.

– Det vil sikkert gå med litt tid før all utsmykking, kalibrering av maskiner og generell innkjøring er på plass, men vi vil være fullt produksjonsoperative i de nye lokalene fra august, sier han.

Les også: Sætrepuben har fått navn: – En hyllest til historien og nærområdet

Artikkeltags