Gå til sidens hovedinnhold

Rødt smittenivå på Røyken videregående - slik får elevene det de neste to ukene

Røyken videregående skole strammer inn smittevernsreglene. Her er skolens tiltak.

Forrige uke skrev RHA om avgangselevene Aurora Djuplasti (18), Nora Tveit Pinney (18) og Nicolay Finnerud Lauritzen (18), som opplevde å bli satt på en ny runde med hjemmeskole fra mandag 9. november etter at Viken innførte rødt nivå på alle videregående skoler.

Nå har Røyken videregående skole iverksatt en plan for de neste to ukene for å klare å overholde smittevernsreglene.

Deles opp

skolens nettsider informeres det at elevene skal deles opp slik at de kan bytte på å ha fysisk undervisning og hjemmeundervisning. Den førstkommende uken, 16. til 20. november, skal elever med fornavn som begynner med A til og med K, møte på skolen til normal timeplan. Resten skal ha hjemmeundervisning ved hjelp av digitale opplegg.

Les også

Nye tiltak vedtatt – kommunen strammer ytterlige inn

Uken etter (23. til 27. november) skal elevene bytte; alle med fornavn på L til og med Å skal møte på skolen som vanlig, mens den andre puljen har fjernundervisning. Elevene ved yrkesfaglinjene skal møte i henhold til beskjed fra kontaktlærer begge ukene, ifølge hjemmesiden til Røyken vgs.

Skolen opplyser også at kantine og matutsalg vil være stengt fra og med mandag 16. november, og oppfordrer alle til å bruke minst mulig kollektivtrafikk, overholde 1-metersregelen i klasserommene, og oppholde seg i klasserommene mest mulig.

Kommentarer til denne saken