Sendingen starter klokken 16.00, går direkte på rha.no og varer i fire timer. Den kan ses i opptak i ettertid. Flere kjente fjes vil bidra til å gjøre dette til en skikkelig kulturbegivenhet i Asker.

– Vi har fått Kash King – kjent fra NRK, NRK Super og «Den Store Fotballfesten» som programleder. Planen er å lage til et lite studio for å få til noen intervjuer med artistene mellom settene. Det hele produserer vi med flere kameraer fra en intim scene. dette blir en kulturbegivenhet i Asker, sier Andre Hjorteseth som står for mye av det praktiske. Med seg har han Eirik Torgersen som skal intervjue artistene. RHA er arrangør.

Så langt ser det ut som det blir tre-fire kjente kommersielle artister og seks-sju lokale artister. Artistene spiller to til fem låter hver.

Les også: Startet ny kafé samtidig som koronaviruset kom: – Vi serverer gjennom vinduet

Overraskelse?

– Vi jobber fortsatt med artister og vi har nok til å fylle opp de fire timene. Men vi kommer nærmere tilbake til artistlisten, sier Hjorteseth som muligens har en overraskelse i lomma.

Han røper imidlertid at Erlend Grytting fra Drammen, kjent fra «The Voice» fra TV2 kommer. Det samme gjør Anita Hegerland som går under kategorien lokale artister. Hun bor på Nærsnes og har blant annet deltatt på «Farmen kjendis» på TV2, og har selvsagt en lang artistkarriere bak seg.

Alt som skjer på Teglen kirke- og kultursenter denne ettermiddagen og kvelden skjer selvsagt i tråd med de smittevernregler som gjelder. Kirken har velvillig lånt ut Teglen, og skal også bistå slik at alt går riktig for seg.

Konserten er for våre abonnenter. Er du ikke abonnent, har du et supertilbud her: Fem uker for bare fem kroner.

Les også: Tross pandemi bør ingen bursdag forbigås i stillhet tenkte mamma, og laget diskofest for Thale