Gå til sidens hovedinnhold

RHA fikk 1 000 nye lesere på nett siste halvår

Artikkelen er over 1 år gammel

Lesertallene til Røyken og Hurums Avis fortsetter å øke. Siste halvår økte antall lesere på nett med 1 000.

RHA ØKER IGJEN:

Både opplagstallene og lesertallene til RHA viser en positiv utvikling, og tirsdag ble de siste godkjente lesertallene fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) offentliggjort.

Tallene viser at RHA nå har totalt 13 400 lesere på nett og i papirutgaven. I det siste halvåret er det en nedgang på 300 lesere av papirutgaven, men denne lille tilbakegangen kompenseres kraftig ved at antall lesere på nett og mobil har økt med hele 1 000 på et halvt år.

– Det er gledelig for oss å få bekreftelser på at den digitale satsingen vår gir resultater. Vi ser stadig en økning i antall lesere på vår nettutgave som vi selv mener blir bedre og bedre med ferske nyheter så å si hele døgnet, sier redaktør Svein Ove Isaksen i RHA.

Les også: Passerer 5 000 i opplag: – Dette er en milepæl for oss

Ser mot Asker

Nedgangen i antall lesere av papirutgaven er beskjeden. Isaksen sier at dette er tilfelle for mange superlokale aviser og er glad for at mange fortsatt liker å få nyheter på papir i egen postkasse.

– Men vi leverer mye raskere og en del mer innhold på våre digitale flater, så vi anbefaler alle våre abonnenter å bruke nettutgaven. Alle papirabonnenter har jo full tilgang til alt. Det er bare å registrere seg med et navnet som abonnementet står på, sier Isaksen.

Han forteller at det også er en økning antall RHA-abonnenter fra Asker.

– Vi har en pen økning i abonnenter fra Asker. Mye av vårt innhold er jo svært relevant for folk som bor i gamle Asker, kommenterer Isaksen.

– Også vi blir en del av den nye storkommunen, og det tar vi konsekvensen av, noe som vil føre til at vi som lokalavis vil bli relevant for mange flere enn kun de som bor på halvøya.

RHA hadde også en økning i opplagstallene som ble offentliggjort tidligere i høst. Avisen passerte da 5 000 abonnenter, noe som er en milepæl for avisen. Det nye opplagstallet er 5 011.

Les også: To nye båtavganger: – Nå kan jeg begynne å ta båten til jobben

Kommentarer til denne saken