Gå til sidens hovedinnhold

RHA deler ut 250 000 - du kan søke her - siste frist onsdag kveld

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag kveld klokken 23.59 går fristen ut for å søke midler fra potten på 250 000 kroner som RHA skal dele ut til allmennyttige tiltak i regi av lokale lag og foreninger.

Allerede i februar gikk RHA og Amedia ut med nyheten om at det skal deles ut midler til gode prosjekter i lokalsamfunnet. RHA skal fordele 250 000 kroner.

Du kan søke her

73 lokalaviser i Amedia skal i vår dele ut 25 millioner kroner i støtte til allmennyttige tiltak i regi av lokale lag og foreninger i de kommunene som avisene dekker. RHA deler ut en pott på 250 000 kroner til formål i den nye kommunen.

- Avisens mål er å bidra til å skape gode lokalsamfunn. Vi inviterer foreninger og organisasjoner til å søke om støtte til blant annet aktivitets- og fritidstilbud for barn og unge. Og vi vil ha søknader fra hele vår nye kommune, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Svein Ove Isaksen i RHA.

Det har gått bra for Amedias aviser de siste årene, og Amedias konsernsjef Are Stokstad er stolt over at konsernet nå skal dele ut penger til gode formål.

– Det er en hovedoppgave for våre aviser å engasjere leserne og alle som bor i lokalsamfunnet til å delta i samfunnsdebatten, frivillig arbeid og kulturaktiviteter. Nå styrker vi det tette båndet mellom Amedias aviser og lokalsamfunnene de dekker, sier Stokstad.

Kommentarer til denne saken