I litt over én uke har RHAs nyeste satsing, Nyhetsdøgnet, vært i drift. Her legger avisen ut små og store nyheter – hele tiden.

Følg RHAs nyhetsdøgn her

Det nye panelet med korte nyhetsmeldinger ligger alltid godt synlig på forsiden av nettavisen vår, rha.no.

– For en del år tilbake hadde vi mye notiser i papiravisen. Disse har så å si forsvunnet de senere årene. Nå tar vi dem på en måte tilbake her i nettutgaven, sier redaktøren.

På én uke har over 4 300 lesere lest nyhetsmeldingene på Nyhetsdøgnet.

– Dette er veldig gode tall for oss og viser at dette er noe leserne våre gjerne vil ha. Nyhetsterskelen er relativt lav, men alle nyhetene er lokale, eller har en betydning for vår kommune.

Er gratis

Alt som kommer på RHAs nyhetsdøgn er helt gratis å lese. Det betyr at også de som enda ikke har kjøpt et abonnement på RHA, kan få med seg viktige nyheter.

– Vi kommer til å fortsette med dette tilbudet, som er åpent for alle – også for ikke-abonnenter. Og er det noen som har tips, bilder eller historier å fortelle oss fra lokalsamfunnet, så bare ring oss eller send en mail til [email protected] Da kan det bli enda mer nære og viktige nyheter i «Nyhetsdøgnet», sier redaktør Isaksen.

Les også: SE VIDEO: Fungerer Skravlekoppen? Slik gikk det da RHA testet den ut

Skulle du komme over et tema i Nyhetsdøgnet som du vil lese videre om, har vi også en rekke abonnementssaker hvor du får vite mer. Linkene til disse vil du selvfølgelig finne i nyhetsmeldingene.