Gå til sidens hovedinnhold

Politiet rykker ut til Tofte etter at en person har mottatt trusler om vold

Politiet fikk 11.20 melding om at en person på Tofte har blitt truet over telefon, og er nå på stedet med to politipatruljer.

– Melder skal ha blitt truet over telefon om at det skal komme personer til hans adresse i Tofte sentrum, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til RHA.

Politiet har foreløpig sendt to politipatruljer og var på plass rundt klokken 12.

– Vi er der for å sikre at det ikke skjer noe med melder. Det vi vet så langt er at melder ikke har noen historikk i politiets systemer. Men vi har navnet på den som har kommet med trusselen, og han er en kjenning av politiet, opplyser Kråkenes.

Ifølge operasjonsleder skal det ha blitt truet med at flere personer skal oppsøke melder, men det er foreløpig uklart hva som har utløst trusselen og hva den konkret innebærer.

– Vi vet ikke annet enn at det er frykt for at det skal utøves vold mot melder, sier Kråkenes.

Oppdatert 12.49: Ifølge politiet skal melder ha meldt inn til politiet tirsdag at han hadde mottatt trusler, og han skal ha mottatt nye onsdag formiddag.

- Det har ikke dukket opp noen personer på adressen, så vi har tatt en prat med melder. Han opplyser at han har mottatt trusler i går og i dag, og selv om jeg ikke har alle detaljene i saken skal det ikke dreie seg som spesifikk trusler, sier Kråkenes før han fortsetter:

- Det er tydeligvis en konflikt mellom partene om en jobb som er gjort et økonomisk oppgjør.

Kommentarer til denne saken