Gå til sidens hovedinnhold

Politiet ønsker tips etter trafikkulykke i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Har verken sjåføren eller vitner til ulykken.

(Drammens Tidende)

BUSKERUD: Det har vært flere hendelser rundt om i distriktet i natt, men operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, André Kråkenes, forsikrer om at det ikke har vært noe uvanlig for en natt til lørdag å være.

– Det som har tatt mest tid er de to trafikkulykkene, sier Kråkenes.

For først var det en trafikkulykke i Jungerveien i Vestfossen. Her hadde en bil med tre personer kjørt ut av veien.

Mannen i 30-åra fra distriktet ble tatt med til legevakta for prøver og fikk førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt med promille. Ifølge Kråkenes var ikke promillen veldig høy, men over den lovlige grensa.

Kjørte i lyktestolpe

I morgentimene kom politiet over en bil ute på Spikkestadveien i Røyken. Bilen hadde kjørt ut av veien og inn i en stolpe, men ingen bilfører var å se.

– Vi har vært i kontakt med bileier som lå og sov. Han hadde ingen synlige skader. Vi antok at fører var skadd på grunn av skadene på bilen, forteller Kråkenes.

Operasjonslederen hadde ikke sett bilder av bilen selv da Drammens Tidende ringte, men sier at om man klarer å knekke en lyktestolpe, så blir det store skader på en bil.

Da politiet ikke klarte å knytte bileieren til kjøringen og det ikke var noen vitner til hendelsen som politiet vet om, ber de om tips fra publikum.

– Er det noen som har sett bilen treffe stolpen og eventuelt sett noen rundt, er vi interesserte så klart.

Flere i fyllearresten

Ellers i natt har det vært flere tilfeller av ordensforstyrrelser i Drammen.

Like før midnatt ble en mann i 50-åra bortvist fra Drammen sentrum etter ufin oppførsel på et utested.

To timer senere ble en dame i 30-åra pågrepet etter å ha slått en vekter og en gjest i ansiktet med et ølglass. Begge de fornærmede skal ifølge operasjonsleder Kråkenes ha blitt kjørt til legevakta i Drammen. Kvinnen ble kjørt i arresten.

Samtidig ble en dame i 40-åra også innbragt fyllearresten etter å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet.

Like etter klokka to i natt tok politiet med seg en mann i 20-åra for prøver etter at han kjørte av veien i Øvre Storgate i Drammen.

Nødetatene rykket også ut til Svelvikveien i natt, etter å ha fått inn en melding om en beruset mann med redningsvest like ved Norgips. Melderen mente også at han så en båt uten fører på vannet.

– Vi fikk brannbåten til å sjekke da vi kom fram. Den berusede mannen var om bord, men båten var en robåt uten motor. Det var ingen person i nød, forteller Kråkenes.

Kommentarer til denne saken