Pensjonistpartiet legger ned sin egen facebookside og fjerner Arntsen som administrator

NEKTER: John Arntsen sier han ikke vil trekke seg som administrator av facebooksiden til partiet, før det foreligger et styrevedtak med møtereferat.

NEKTER: John Arntsen sier han ikke vil trekke seg som administrator av facebooksiden til partiet, før det foreligger et styrevedtak med møtereferat. Foto:

Uenighetene er på langt nær over i Pensjonistpartiet i Asker, for nå mister John Arntsen (Pp) administratorrettighetene til partiets facebookside. Det skjer etter at han sist uke kom med kritikk av partiets kommunestyrerepresentant på den samme siden.

DEL

Søndag 2. februar la John Arntsen (Pp) fra Sætre ut et innlegg på facebooksiden til Pensjonistpartiet i Asker. I innlegget kritiserer han sin egen kommunestyrerepresentant, Per Sletaune, for ikke å ha sagt et eneste ord under det siste kommunestyremøtet.

Arntsen mener det var flere åpenbare saker hvor Sletaune burde ha gått opp på talerstolen, og nå tror han det er det valgtekniske samarbeidet med H, Sp, V og KrF som ødelegger.

– RHA hadde forleden en stor artikkel hvor flere uttalte seg negativt om utviklingen i det nye kommunestyret. Kommunestyret blir kaldt et «sandpåstrøingsorgan» Er det slik at kommunestyremøtene på forhånd er avgjort på et gruppemøte i Høyre? Blir det her også avtalt på forhånd hvem som skal få lov til å uttale seg fra kommunestyrets talerstol? Noen som kan svare?, skrev Arntsen.

Nekter

Nå har Arntsen fått svar, men ikke på alle spørsmålene han stilte på partiets facebookside, som han har administrert fram til nå. I stedet har han fått beskjed om at han er fratatt administratorrettighetene til facebooksiden, og at den samme siden også skal legges ned.

– Det har vært et telefonisk hastevedtak ifra hemmelig styremøte i Asker Pensjonistparti, hvor jeg får har fått beskjed om at facebooksiden til partiet skal legges ned med øyeblikkelig virkning. Administrator John Arntsen fjernes, skriver Arntsen i et nytt innlegg på facebooksiden til partiet.

Han sier til RHA at han var valgt av det forrige styret til å lage facebooksiden og sitte som administrator, inntil fylkesstyret senere går for en annen nettløsning.

- Sidene skulle også ha en lokal profil. Noe jeg har prøvd å få til, sier Arntsen før han legger til:

– Det at jeg skal fratas administratorrettigheten og at siden skal legges ned er ikke gjort i noe styremøte. Det har skjedd i en telefonprat blant enkelte styrerepresentanter. Jeg nekter å fjerne meg selv og siden før etter et lovlig innkalt styremøte med påfølgende møtereferat med saksnummer foreligger, skriver Arntsen.

Hastemøte

Per Sletaune bekrefter overfor RHA at facebooksiden skal legges ned, og at de nå heller ser mot en løsning som partiet sentralt jobber med.

– Man ser på en felles plattform som Asker Pensjonistparti har tenkt å være en del av, sier Sletaune.

– Er det kritikken av deg som gjør at dere nå legger om?

– Den delen av kritikken som går på min oppførsel i kommunestyret får han bare framholde, men vi sliter nok litt med at han bruker partiets side til å kritisere partiet. Det er kanskje ikke det klokeste han drive med, uttaler Sletaune.

Han sier de får gjort lite med facebooksiden og tilgangen til den så lenge Arntsen nekter å gi fra seg administratorrettighetene.

– Vi holdt et styremøte hvor to av styrets medlemmer var med på telefon. Det var et møte om denne saken, og du kan godt kalle det et hastemøte, sier Sletaune.

Artikkeltags