– Røyken er midt i smørøyet

NY: Carl Einar Haug fortalte om Birger N. Haugs planer i Røyken.

NY: Carl Einar Haug fortalte om Birger N. Haugs planer i Røyken.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Røyken næringspark er midt i smørøyet, sa Carl Einar Haug på næringsseminar på Høyenhall.

DEL

Bilimportøren Birger N. Haug er i ferd med å etablere seg i Røyken Næringspark på Follestad. Et klargjøringssenter for biler skal stå ferdig om kort tid, og Haug ser fram til å ta anlegget i bruk.
– Da vi bestemte oss for å anlegge et slik senter – noe som er helt nødvendig for å oppnå god lønnsomhet i dag – så måtte vi se på hvor det ville lønne seg for oss å ligge både med tanke på pris og geografi, sa Haug til næringslivslederne som var til stede på seminaret.
– Vi har en rekke anlegg flere steder på Østlandet. Nå samler vi all mottak og klargjøring av biler i Røyken, og skulle vi etablert det samme senteret i Oslo, ville det ha blitt mye dyrere for oss, sa han.
– Nå etablerer vi oss i Røyken, som faktisk er midt i smørøyet for vår virksomhet. I tillegg ser vi helt klart hvor arbeidsinnvandringen vil komme i årene som kommer. Tilgangen på arbeidskraft vil ligge i sentrale områder rundt Oslo, og slik sett er Røyken midt i smørøyet, sa han.
Han fortalte også at det allerede foreligger planer for et byggetrinn to på anlegget på Follestad, og at virksomheten til Birger N. Haug i Røyken næringspark på sikt kan gi 20–30 arbeidsplasser.

Artikkeltags