Med seg på tur har Nordstoga sitt eminente band, med noen av landets ypperste musikere, som tripper etter å formidle den etterlengtede følelsen av samspill som bare et skikkelig godt orkester kan levere.

På disse konsertene vil publikum få servert låter fra albumet «fattig ferdamann», som Odd leverte til strålende mottakelser midt under pandemien, men også låter fra det kommende albumet «Inn i skogen», som ventes i starten av oktober.

I tillegg blir det rikelig med favoritter fra Nordstogas arkiv, selvsagt, skriver Universal Music Norge i sin presseomtale av turneen.

«Få greier å skildre poesien i hverdagen slik han gjør, uten at det blir enten klisjéfylt eller svulstig. Han synger om vennskap og kjærlighet, om naturen og om dagene som kom og gikk. Han får oss til å danse, selv om vi ikke kan, og til å ville synge om denne grisen som står og hyler. Det er aldri noen tvil om at denne mannen lever for å spille for publikum, og det er ikke rart at folk i alle aldre har trykt han til sitt bryst, både til høytid og på fest. En konsert med Odd Nordstoga og bandet hans oppleves rett og slett som en sårt tiltrengt vitamininnsprøyting».

Odd Nordstoga har en lang liste med spillesteder til høsten, men først ut er Asker kulturhus 20. oktober, og billettsalget starter fredag 1. april.