Samlet til ringedugnad for siste gang

Rundt ordførerens bord: Merete Nilsen – NAV, Trine Maren Skott-Myhre, Røyken Næringsråd, ordfører Eva Norén Eriksen, Sigmund Kjos – Sigge Invest AS, Bjørn R. Jensen – Jensen Miljøkonsult AS og Merete Hyggen – Hyggen Epler.

Rundt ordførerens bord: Merete Nilsen – NAV, Trine Maren Skott-Myhre, Røyken Næringsråd, ordfører Eva Norén Eriksen, Sigmund Kjos – Sigge Invest AS, Bjørn R. Jensen – Jensen Miljøkonsult AS og Merete Hyggen – Hyggen Epler. Foto:

For siste gang i Røyken kommunes historie var næringslivet samlet til ringedugnad for årets TV-aksjon til inntekt for Care.

DEL

– TV-aksjonen er i ferd med å bli verdens største næringslivsdugnad også. I fjor samlet næringslivet inn over 37 millioner kroner nasjonalt. I Røyken var vi samlet for siste gang, og da var det ekstra hyggelig å kunne, sammen med Ordfører Eva Norén Eriksen, samles på nettopp ordførerens kontor, sier Trine Maren Skott-Myhre i en pressemelding fra næringsrådet.

TV-aksjonen NRK 2019 går til CARE Norge, og skal sørge for at 400 000 kvinner får mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt.

Næringslivet er en viktig del av TV-aksjonen, og ringedugnadene er motoren i næringslivets engasjement.

Les også: Sætre skole skal løpe for TV-aksjonen CARE

– Det lokale næringslivet gjør en imponerende innsats for TV-aksjonen hvert år, både i form av dem som gir og de som setter av tid til å samles rundet bordet for å ringe, sier Skott-Myhre som er ansvarlig for Næringslivets ringedugnad lokalt.

Etter noen timers innsats har dugnaden fått god uttelling.

– Vi bør ha all mulighet til å være rett rundt fjorårets resultat som ble nesten 150 000 kroner, sier Skott-Myhre, og legger til at temaet for årets TV-aksjon har blitt svært godt mottatt av næringslivet.

Les også:

– I bunn og grunn handler det om friheten til å bestemme over sitt eget liv, jobbe, tjene sine egne penger og forfølge drømmene sine. I tillegg blir næringslivet stadig mer opptatt av å bidra til FNs bærekraftsmål, sier hun, og takker alle for innsatsen.


Artikkeltags