Siste periode med stenging

STENGER IGJEN: – Strømsåstunnelen stenges fram til 5. mars fra søndag førstkommende, sier prosjektleder Odd Grette.

STENGER IGJEN: – Strømsåstunnelen stenges fram til 5. mars fra søndag førstkommende, sier prosjektleder Odd Grette.

Søndag 19. februar klokken 21 stenger Statens vegvesen E134 Strømsåstunnelen helt – foreløpig for siste gang.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det betyr en ny runde med lange køer i Drammens-området.

– Planen er å holde tunnelen stengt hele døgnet fram til søndag 5. mars kl. 05.00, men entreprenøren jobber døgnet rundt slik at vi kan åpne tunnelen så raskt som mulig, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Odd Grette.

Han ber folk velge andre måter å reise på som å kjøre kollektivt, kjøre sammen med kolleger til jobb, velge andre tidspunkter å kjøre på, ha hjemmekontor en eller flere dager i uken eller gå eller sykle til jobben.

LES OGSÅ: Oslofjordtunnelen stengt for andre gang

– I forkant av forrige stenging var vi veldig spente på hvordan trafikken ville flyte i og utenfor Drammen sentrum. Selv om det var lange køer, var det tydelig at flere hadde fulgt våre oppfordringer om å velge andre framkomstmidler eller andre tidspunkter å kjøre på. Derfor ønsker vi å takke trafikanten for hjelpen, framholder Grette.

– Tunnelen stenges nå for å bygge opp igjen taket i tunnelen (hvelvet). Dette er siste periode med stenging av tunnelen for denne gang, lover prosjektlederen. Daglig kjører det cirka 18.000 biler i tunnelen som er 3496 meter lang.

LES OGSÅ: – Vi har hatt noen hendelser vi gjerne skulle vært foruten

Artikkeltags