To personer skadet i utforkjøring på Storsand

Artikkelen er over 1 år gammel

To eldre personer er skadet i en utforkjøring på en hyttevei på Storsand. En av dem er alvorlig skadd etter rundtveldt ned Ellingstadveien.

DEL

Politi og brannvesen rykker ut til Ellingstadveien på Storsand hvor en bil skal ha kjørt av veien, melder politiet på Twitter klokka 12.43.

To eldre personer befant seg i bilen, og er skadet. Ulykken er på en lokal hyttevei, og ikke til hinder på fylkesvei 281, Storsandveien, melder politiet på Twitter.

Bilen har trolig kjørt opp i en skråning, og så veltet, og rullet kast i kast ned bakken over en strekning på rundt 37 meter.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet, Anne Gro Eriksrud, er det kun én av personene som har fått synlige skader. Ingen av de to skal ha vært fastklemt, og er ute av bilen.

Begge, en mann og en dame, er begge sendt til Drammen sykehus, med ambulanse. Luftambulansen er også på stedet, men ifølge politiet er det usikkert om den alvorlig skadde mannen blir fløyet eller kjøret til sykehus.

Både brannmannskaper fra Røyken og Hurum kom til stedet, samt to ambulanser og to politipatruljer.

Hva som har skjedd, er ifølge innsatslederen for tidlig å si.

– Vi har noen vitner vi skal avhøre, men har ikke rukket å snakke med dem ennå. Men bilen har vært utenfor veien i et langt strekke. Det er snakk om en bratt grusvei, dette, sier hun til Drammens Tidende.

Artikkeltags