Gå til sidens hovedinnhold

Renate gjorde et forsøk på å selge svigermor på Finn: – Jeg tror ikke Finn så humoren i det hele!

Artikkelen er over 4 år gammel

Renate Westby gikk kreativt til verks for å finne en make til svigermoren. Så kreativt at hun denne helgen forsøkte å selge Line Celine (42) på Finn.

(Gjengangeren)

Lørdag kveld får Renate Westby en noe spesiell idé. Etter å ha hørt på svigermor Line Celine Austgaards ønske om en kjæreste i lang tid, går hun aktivt til verks for å få fart på sakene. Hun bestemmer seg for å legge Austgaard ut for salg på finn.no. Westby forteller til at hun var litt bekymret da hun la ut annonsen.

– Jeg tenkte jo på hvordan hun kom til å reagere. Jeg konkluderte med at hun enten kom til å synes det var kjempegøy eller at hun kom til å kverke meg. Heldigvis var reaksjonen positiv, sier Renate Westby.

– Da jeg først så annonsen kunne jeg ikke gjøre annet enn å flire og riste på hodet. De synes nok jeg har snakket litt vel mye om at jeg gjerne skulle hatt en mann. Dette er bare morsomt, jeg kan jo ikke bli sur heller, sier Line Celine Austgaard lattermildt.

Det var VG som først omtalte saken.

Svigerdragen

Også Renate Westbys beskrivelse av svigermor Austgaard er av det spøkefulle slaget. «Nå er det jaggu på tide at svigerdragen finner sin make, så slipper vi å høre på det endeløse maset hennes. Dragen er meget pratsom og kjeften går som regel i ett, så kjøper må være en god lytter. Hun kan ikke målbindes, vi har nemlig prøvd mange ganger», skriver hun i annonsen.

– Ifølge andre så passer beskrivelsen på en prikk, sier Line Celine Austgaard. Kallenavnet «Svigerdragen» kom hun selv opp med.

Har tatt kontakt

Du kan kjøpe og selge mye rart på Finns bruktmarked. Men ikke svigermødre. I mangel på en kategori for folk la Westby svigermor ut under «dyr og utstyr». Under et døgn senere var annonsen borte fra nettsiden.

– Alle skjønner jo at du ikke kan selge et menneske, så jeg tror ikke Finn så humoren i det hele, ler Renate Westby. Hun forteller at den noe uortodokse datingprofilen kanskje har vært vellykket. Langt over tusen stykker har vært innom annonsen.

– Vi har faktisk fått en del henvendelser, både jeg og svigermor. I alle fall 10. Jeg tror hun har tatt kontakt med en av dem også faktisk. Jeg har jo et lite håp om at det hele skal fungere. Å selge henne viste seg å bli vanskelig, så kanskje å gi bort uten returrett er en bedre idé, spøker Westby.

– Jeg har tatt kontakt med en av de, kan Austgaard fortelle, men forsikrer at hun tar det hele med knusende ro.

Kommentarer til denne saken