Slåsskamp på Røyken videregående skole

Politiet rykket fredag formiddag ut til Røyken videregående skole etter melding om slåssing.

DEL

(Drammens Tidende) RØYKEN: Meldingen til politiet kom inn klokka 11:45. Da hadde skolens rektor tatt kontakt med politiet i forbindelse med en hendelse i kantina.

– Vi fikk melding om et slagsmål der 10–12 personer var involvert. Meldingen gikk også ut på at det var hissig stemning og at personalet forsøkte å holde partene fra hverandre. Da vi ankommer seks minutter etter meldinga, hadde de involverte gått hver til sitt, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

Politiets talsperson sier at det kun var to personer som havnet i håndgemeng, og at de resterende elevene forsøkte å skille de to fra hverandre.

To som slåss

Gunnerød sier følgende om bakgrunnen for slagsmålet:

– Det dreier seg om damer. Den fornærmede skal ha chattet med kusina til den mistenkte, noe som ikke ble ikke godt mottatt, sier Gunnerud.

Han opplyser at én mann fikk en skadd finger i slagsmålet, men at vedkommende ikke trenger legehjelp. Videre omtaler politiet ikke hendelsen som alvorlig.

– Det er nå opp til den fornærmede om han vil anmelde hendelsen. Vi er på stedet og innhenter forklaringer, sier Gunnerød.

Undervisning som normalt

Både han og rektor Laila Johanne Handelsby sier at situasjonen nå er under kontroll.

– Jeg tok kontakt med politiet fordi jeg fikk melding om uroligheter i kantina, sier Handelsby, for så å legge til at skolens personale raskt fikk roet ned partene.

Rektoren sier videre at skolen nå jobber med å følge opp det som har hendt.

– Vi sitter her med politiet og snakker med de involverte, og forsøker å kartlegge situasjonen. Etter forholdene er alt i orden, undervisningen går som normalt og vi har kontroll på situasjonen, sier Handelsby.

Artikkeltags