Gir to kroner per innbygger

Røyken-ordfører Eva Norén Eriksen høyner til samme nivå som Asker og Asker-ordfører Lene Conradi og gir to kroner per innbygger til TV-aksjonen.

Røyken-ordfører Eva Norén Eriksen høyner til samme nivå som Asker og Asker-ordfører Lene Conradi og gir to kroner per innbygger til TV-aksjonen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Røyken og Hurum ville ikke være noe dårligere enn Asker, og bevilger nå to kroner per innbygger til TV-aksjonen.

DEL

Da formannskapet i Røyken skulle bevilge penger til årets TV-aksjon i siste møte, tok Håvard Vestgren (H) ordet og gjorde oppmerksom på at Asker kommune gir to kroner per innbygger, mens det i forslaget fra rådmannen i Røyken ligger en krone og femti øre.

– Jeg synes vi skal høyne til to kroner i Røyken også. Og jeg tror ganske sikkert Hurum kommer til å gjøre det samme, sa Vestgren.

Bli bøssebærer

Espen Hansen Aspås fra Fremskrittspartiet, som vanligvis ikke er så veldig begeistret for slike innsamlingsaksjoner, var også positiv til Kirkens Bymisjon som får årets innsamlede midler.

Børre Pettersen fra Arbeiderpartiet var også helt enig i at Røyken bør gi to kroner per innbygger.

– Det vil i så fall innebære en dobling fra i fjor, og det kan vi koste på oss, synes jeg, sa han.

Dermed ble det enstemmig vedtatt at Røyken kommune gir to kroner per innbygger. Formannskapet i Hurum vedtok også to kroner samme kvelden.

– Da håper jeg å se dere alle som bøssebærere, avsluttet ordfører Eva Norén Eriksen (H).

Les også: Næringslivets TV-aksjon: Ringedugnaden har gitt 120.000 kroner - foreløpig

Artikkeltags