RHA på flyttefot – men hvor til?

FLYTTER: I år flytter RHA ut av sine lokaler i Åsveien i Hurum. Men hvor bør lokalavisa flytte?, spør redaktør Svein Ove Isaksen.

FLYTTER: I år flytter RHA ut av sine lokaler i Åsveien i Hurum. Men hvor bør lokalavisa flytte?, spør redaktør Svein Ove Isaksen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I løpet av året flytter Røyken og Hurums Avis (RHA) ut av sine lokaler i Åsveien 5 ved Sætre. Er det noen som har forslag til hvor avisen bør flytte?

DEL

– Vi har vært på utkikk en stund og har flere alternativer, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Svein Ove Isaksen.

– Vi har vært i Åsveien i nesten 15 år, og når leiekontrakten går ut, har vi lyst til å flytte på oss. Vi har hatt det fint i Åsveien med hyggelige naboer og flotte lokaler, men tiden er inne for litt forandring, sier redaktøren.

RHA har nedbemannet en del de siste årene. I tillegg har det innen konsernet Amedia blitt noen fellesfunksjoner.

– Dette har ført til at vi ikke har behov for så store lokaler som vi har hatt til nå, forklarer Isaksen og regner med at 100–120 kvadratmeter er nok når de skal flytte inn i nye lokaler.

Les også: RHA øker mest igjen

Ta kontakt

I løpet av kort tid regner lokalavisa med å bestemme seg for hvor de skal flytte, men før det ønsker de tilbakemeldinger fra noen som måtte ha ledige lokaler eller forslag til hvor avisen burde flytte.

– Vi tar mer enn gjerne imot tips og forslag. Vi har allerede merket at det er mye engasjement angående hvor avisens redaksjon bør ligge, sier redaktøren som ber folk send en mail til svein.isaksen@amedia.no eller ta kontakt på mobiltelefon 975 54 467.

Les også: Historiske vedtak for nye Asker - her er oversikten

Artikkeltags