Gå til sidens hovedinnhold

Alvorlig trafikkulykke i Oslofjordtunnelen

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet meldte klokken 10.30 onsdag om en alvorlig trafikkulykke i Oslofjordtunnelen.

Det viste seg å være en  alvorlig ulykke der en railer og en personbil var involvert. Tunnelen er stengt i begge retninger og alle nødetater fra begge sider av tunnelen rykket ut.

Ulykken skal ha skjedd litt etter kokken 09.30 i bakken ned fra Drøbak-siden av tunnelen, like etter fotoboksen. En person er omkommet

Kan bli stengt i flere dager

Det er politiet i Follo som har saken, og til Røyken og Hurums Avis` journalist på stedet bekrefter de at det har vært en front mot front-ulykke mellom et vogntog og en personbil.

En person som satt i personbilen ble senere på formiddagen bekreftet omkommet.

Det er i følge brannmannskaper og politiet på stedet fare for at tunnelen kan bli stengt i flere dager, da det er skade på veggen inne i tunnelen.

Redningsmannskapene har jobbet med å få frigjort personbilen som satt fastklemt under traileren. Arbeidet ble stanset i påvente av Havarikommisjonen skulle komme til stedet.

Alvorlig

RHAs journalist på stedet har snakket med vedkommende som var først på ulykkesstedet. Hun var preget av hendelsen, men forteller at det var en kvinne som satt i bilen. Traileren kom kjørende fra Hurum-siden og personbilen fra Frogn-siden, bekrefter hun.

Alle bilene som var inne i tunnelen da ulykken skjedde, ble raskt geleidet ut. 

Riksvei 23 er stengt ved rundkjøringen til Sætre, og det er skiltet omkjøring.

Kommentarer til denne saken