Frostsprinten for 31. gang

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Ute pisket regnet over løperne. Inne haglet godordene over arrangørene i Røyken Orienteringslag.

DEL

Frostsprinten ble arrangert for 31. gang, med 350 påmeldte løpere på Spikkestad.

Røyken O-lag hadde selv rundt 20 løpere påmeldt. De yngste var Sofie Asak Jensen og Signe Drange Ruud, som gjennomførte begynnerløypa.

Det var overraskende få som lot være å stille til start på grunn av været, og såpass mange etteranmeldte kom at det bare akkurat var nok forhåndspreparete kart.

– Jeg er imponert over hvor mange dere klarer å mobilisere som funksjonærer i Røyken O-Lag, sa løpskontrollør Helen Gåsvik.

Spikkestad barneskoles lokaler var attraktive. Det var nemlig populært med innendørs samlingsplass denne dagen, og det oppsto et eiendommelig syn med 350 par sko parkert ved inngangsdøra. Populært var det også at løypene var lagt i et åpent og innbydende terreng – i området langs lysløypa.

– Vi kommer gjerne tilbake hit neste år. Det gjør ikke noe at terrenget blir det samme. Dette er et flott område, og det er fint å kunne være inne før og etterpå, sier Torolf Trolsrud, som er kjent i miljøet som arrangør av utenlandsreiser for o-løpere som vil konkurrere, og er opptatt av at det skal være gode arrangementer.

Førstkommende lørdag arrangerer o-laget åpent klubbløp med lange løyper.

Les også: Mens verdensmesteren sprakk, holdt Signe (6) helt inn til mål

Les også: Tre røykenbøringer i tet på Skumringscupen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken