Ulf Erik Knudsen blir kommunalsjef

Tidligere stortingspolitiker for Frp, Ulf Erik Knudsen fra Drammen, er ansatt som kommunalsjef i Røyken og Hurum kommuner.

Tidligere stortingspolitiker for Frp, Ulf Erik Knudsen fra Drammen, er ansatt som kommunalsjef i Røyken og Hurum kommuner.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den felles ledelsen i Røyken og Hurum kommuner har fått et nytt tilskudd ved at Ulf Erik Knudsen er ansatt som kommunalsjef med ansvar for teknisk og utvikling.

DEL

Knudsen tiltrer stillingen 18. august.

Drammenseren Ulf Erik Knudsen (49) er utdannet diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk institutt. Han har yrkeserfaring fra reklamebransjen, journalistikk og Arbeidsmarkedsetaten. Knudsen har representert Fremskrittspartiet og Buskerud på Stortinget i 16 år. Etter at han gikk ut av nasjonalforsamlingen har han tatt videreutdanning i stabs- og beredskapsledelse, og i kvalitetsledelse, heter det i en pressemelding fra de to kommunene.

Følg RHA på Facebook.

Knudsen har tillegg over 25 års erfaring fra kommunale råd og utvalg i Drammen kommune.

Han er svært glad for å få denne muligheten til å bidra til utviklingen i Røyken og Hurum.

– Dette er to spennende og utfordrende kommuner, som jeg ser frem til å jobbe i. For meg representerer denne jobben et klart rolleskifte fra å ha som oppgave å representere et politisk partis meninger, til å iverksette kommunestyrenes politikk og lede min sektor på en best mulig måte. Dette er en oppgaver jeg går til med ydmyket og respekt, sier Knudsen.

Nye perspektiver

Rådmann i Røyken og Hurum, Georg Smedhus, sier at han er glad og meget fornøyd med å få Knudsen med på laget. Smedhus sier at han forventer at Ulf Erik Knudsen vil tilfører ledelsen i de to kommunene nye og andre perspektiver med tanke på den brede kompetansen og erfaringen som Knudsen bringer med seg inn i jobben.

- I denne omstillingsprosessen hvor to kommuner skal samarbeide og ledes felles, er det viktig å legge vekt på et lederskap preget av tydelighet, gjensidighet og troverdighet. Der mener vi Knudsen vil være en viktig støttespiller, fortsetter Smedhus.

- Med denne tilsettingen er ledelsen i Røyken og Hurum komplett og vi er allerede i full gang med å legge planene og ikke minst legge budsjettet for neste år, sier rådmann Georg Smedhus.

Artikkeltags