Fredag faller antagelig dommen i saken mot den rumenske statsborgeren som hele tiden har erkjent de faktiske forhold, skriver DT. Mannen står tiltalt i Drammen tingrett for drap på sin kone, Cristina Pal (40). Drapet skjedde på Sand gård i Hurum i april 2013.

Overlagt drap

Tirsdag la aktor, statsadvokat Anne Margrete Katteland, ned sin påstand. Hun krevde 16 års fengselsstraff for mannen, og mener at det er liten tvil om at drapshandlingen var overlagt. Rettssaken startet mandag.

Følg RHA på Facebook.

I tillegg til fengselsstraffen ba bistandsadvokaten til Cristina Pals tre barn, Skjalg Jarnang, om 200.000 kroner i erstatning til hvert av barna. To av disse er tiltaltes biologiske barn.

Les også: Innrømmer drapet

Ringte selv

Gjerningsmannen ringte selv til politiet sent på kvelden den 22. april i fjor og fortalte at han hadde drept sin kone. Det ble full utrykning, og politiet fant Cristina Pal (40) drept i sin seng. Hun er slått til døde med en hammer. Motivet for drapet skal ifølge tiltalte selv være at kona hadde fått kontakt med en annen mann. Ekteparet bodde på Sand gård sammen med tre rumenere. Det var ingen vitner til selve drapet.

Helt siden drapet skjedde og mannen ble pågrepet, har rumeneren sittet i varetekt.