Endelig åpnet storstua

Mens SIFs krefter holdt båndet på plass, kunne ordfører Rune Kjølstad (igjen) foreta en snorklippp i 2011. Nye Slemmestad Idrettspark er et samarbeid mellom SIF, kommunen, privat næringsliv og andre frivillige aktører.

Mens SIFs krefter holdt båndet på plass, kunne ordfører Rune Kjølstad (igjen) foreta en snorklippp i 2011. Nye Slemmestad Idrettspark er et samarbeid mellom SIF, kommunen, privat næringsliv og andre frivillige aktører. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

"Nye" Slemmestad Idrettspark ble lørdag formiddag offisielt åpnet, etter den omfattende ombyggingen fra gressbane, til fullverdig idrettsanlegg med oppvarmet kunstgressbane.

DEL

Med korps, kaker og knallharde skudd mot fem`er og sju`er-målene ute på den sterkt teknisk oppgraderte løkka ble det behørig feiret av både voksne, men først og fremst ungene, at Slemmestad Idrettspark endelig var ordentlig åpen.

At det har ventet litt med å foreta den offisielle åpningen av et anlegg som tross alt var i bruk i fjor, bunner ut i at det teknisk sett ikke var ferdig før denne uka.

- Vi har arbeidet med ferdigstillelsen helt frem til nå. Denne uka ble resultat-tavla hengt opp, i tillegg til høytaleranlegget. Så det er nå det er ferdig, sier Vidar Abelsen, leder i kunstgressgruppa i SIF.

Uvurderlig arbeid

Anlegget, med en totalverdig på 21,5 millioner kroner, er resultatet av et samarbeid mellom SIF, Røyken kommune, Dokken og flere som har dratt lasset både økonomisk og administrativt.

- Det er vanskelig å yte rettferdighet mot innsatsen til kunstgressgruppa. Dette er dugnadsarbeid på sitt beste. Dette handler om å se et problem og være med på å ta ansvar for å løse det, sa administrativ leder i SIF, Ragnar Husum til de frammøtte og ikke minst de involverte da han startet den offisielle åpningen av banen.

Ordfører Rune Kjølstad kunne avslutte første omgang av seansen med årets hat-trick i snorklipping.

Les mer i mandagens Røyken og Hurums Avis

Artikkeltags