Gå til sidens hovedinnhold

Her møtes de firbeinte

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag og søndag er det hundetreff og utstilling på Storsand i Hurum, og besøk av ordføreren.

HVA SKJER I HELGEN?

Røyken og Hurum Brukshundklubb i samarbeid med NHL-Norges Hunders Landsforbund, vil 15. og 16. oktober arrangere hundeutstilling på «nye» Skauen,, Grønsandveien på Storsand.

«Nye» Skauen er nå i sommer pusset opp og ryddet for å øke aktivitetene og gjøre det lettere for hundefolket å bruke stedet. I forbindelse med dette vil ordfører Monica Bratlie være til stede å åpne «NYE» Skauen kl. 10.00 lørdag 15. oktober.

Se vår arrangementsoversikt her.

Mange aktiviteter

– Røyken og Hurum Brukshundklubb har hatt dette stedet i ca. 25 år, og har gjennom årene hatt masse aktiviteter der ute. De siste årene har dette ikke vært særlig brukt, da medlemmene ble færre og eldre, forklarere Roar Olsen i klubben.

Nå har Røyken og Hurum Brukshundklubb og forbundet, NHL-Norges Hunders Landsforbund, blitt enige om å samarbeide om stedet. NHL er for øvrig er 65 år i år.

– Vi i klubben arrangerer diverse aktiviteter på stedet ukentlig. Det er utstillingstrening, lydighetstrening og kurser av forskjellig art. Alt fra valpekurs til kurs i lydighet, spor, blod og brukshundskurs, forteller Olsen.

Les også: Starter dagtilbud for hunder

Kommentarer til denne saken