Gå til sidens hovedinnhold

Skal fylle Sekkefabrikken med lopper

Artikkelen er over 3 år gammel

Er du på jakt etter en lampe butikkene har sluttet å selge, eller mangler du en kopp til det gamle servicet etter oldemor. Kanskje finner du begge deler på loppemarkedet til Slemmestad skolekorps til helgen.

En del lopper står allerede hjemme hos foreldrene til de rundt 40 musikantene og drilljentene i Slemmestad skolekorps, men det er først denne uka den store racet begynner.

Tre dager med mottak

- Tidligere hadde vi et lager for lopper, men de siste årene har vi satset på å ta imot lopper de tre siste dagene før loppemarkedet åpner. Det har fungert veldig bra, og vi har fylt Sekkefabrikken med lopper hver eneste gang. Det håper vi å gjøre i år også, sier leder for Slemmestad skolekorps sin loppekomite, Siv Anita Bagås til Røyken og Hurums Avis.

Både onsdag, torsdag og fredag denne uka åpner hun og mange andre loppeforeldre dørene på Sekkefabrikken fra klokka 15. Da kan folk som har lopper de ønsker å gi bort til korpset komme og levere fram til klokka 20 de tre kveldene.

- Vi tar imot alt mulig, men vil ikke ha for store møbler, madrasser, gamle bilderørs-Tver, gamle datamaskiner og leksikon. Er du usikker, så ta det med til oss, så kan vi se på det, oppfordrer Bagås.

Slemmestad Skolekorps med nyskapende og gøyal jubileumskonsert  

Viktig inntekstkilde

Som tidligere år er åpningstiden for loppemarkedet fra 10 til 16 på lørdag og 11 til 15 på søndag. I år blir det også auksjon klokka 12 på søndag.

- Vi tar både Vipps og kontanter, men har du ikke Vipps, så er det lurt å ta ut penger før du kommer, påpeker loppegeneralen.

I fjor tok korpset inn omtrent 200.000 kroner, og Bagås håper det blir enda mer i år.

- Loppemarkedet er veldig viktig for korpset, og utgjør en stor del av inntektene vi har, så vi håper det kommer mange med flotte lopper til Sekkefabrikken, og ikke minst mange på loppemarkedet til helgen, understreker Siv Anita Bagås i Slemmestad skolekorps sin loppekomite.

Les også: Opplevelsesrik jubileumstur med tattoo

Kommentarer til denne saken