Stafett for livet i juni: – Bli med på RHA-laget

SAMMEN: Redaktør Svein Ove Isaksen (t.v.) og Rolf "Mulen" Karlsen har konkurrert i Røykenmila i flere år. Nå vil de dra sammen i Stafett for livet.

SAMMEN: Redaktør Svein Ove Isaksen (t.v.) og Rolf "Mulen" Karlsen har konkurrert i Røykenmila i flere år. Nå vil de dra sammen i Stafett for livet. Foto:

Av

I juni er det igjen Stafett for livet i Vollen idrettspark. RHA og Rolf Mulen Karlsen oppfordrer RHAs lesere til å bli med på stafettlaget.

DEL

– Vi skal ikke konkurrere i vår alder, vi skal heller dra lasset sammen, sier Rolf «Mulen» Karlsen til redaktør Svein Ove Isaksen i RHA. De to har hatt en uhøytidelig konkurranse seg imellom på Røykenmila de siste årene.

– Knærne tillater ikke så lange løp lenger, smiler Mulen og de to er enige om at de i år heller drar i samme retning.

– Vi stiller derfor i Kreftforeningens flotte arrangement for kreftsaken, Stafett for livet, bekrefter redaktøren som oppfordrer sine lesere til å melde seg på.

Mulen er initiativtaker og har allerede begynt å samle folk som skal bli med på RHA-laget.

– Dette kan bli veldig gøy. Vi samler 20–30 mennesker som skal gå på RHA-laget, sier han.

Les også: Elise (22) kombinerer studier og toppidrett i USA: – Her er det ikke noe tull og vås på treningene

24 timer

Stafett for livet ble arrangert for første gang i 2018 på ROS Arena med stor deltakelse. I fjor ble det arrangert i Vollen idrettspark, og her skal det gå av stabelen også i år.

I Kreftforeningens Stafett for livet deltar lag i en 24 timer lang stafett. Laget skal ha minst én deltaker på banen under hele stafetten, for å vise sin støtte til alle som er rammet av kreft. Dette er ingen konkurranse. Alle går eller løper sammen og for hverandre. Det skjer fra lørdag 13. til søndag 14. juni med start klokken 12.00.

Det er helt gratis å delta på Kreftforeningens Stafett for livet.

– Vi har meldt på RHA-laget. Dere som vil være med på dette laget kan sende mail til meg eller RHA (se kontaktinfo nederst i saken), sier Mulen. Han forteller at det er meningen at alle på laget skal være med på selve starten. Da blir det en stor markering med mange som går stafetten. Deretter kan deltagerne stille opp noen timer hver eller bli med hele døgnet om de ønsker.

På Mulens kafé den 20. februar klokken 18.00 blir det mer informasjon om stafetten og hvordan man melder seg på.

Underholdning

– Målet vårt er å få med folk fra hele den nye storkommunen. Det kommer til å bli et folkeliv i Vollen idrettspark, og ikke minst blir det underholdning, lover Mulen.

Hele arrangementet er basert på frivillig innsats. Kreftforeningen har behov for all slags kompetanse – alt fra rekruttering, kommunikasjonsarbeid og underholdning til logistikk og sikkerhet. Du kan gå inn på Kreftforeningens hjemmesider og melde deg til tjeneste.

Mange lag samler også inn penger under stafetten, og alle beløp som samles inn under Stafett for livet går til Kreftforeningens arbeid. Kreftforeningens Stafett for livet Asker har sitt eget vippsnummer: 500493. Her kan du gi en gave på valgfritt beløp i forkant av arrangementet, eller kjøpe diverse artikler under arrangementet. Pengene går til Kreftforeningens arbeid.

Meld deg på

Vil du bli med på RHAs lag, kan du melde deg på følgende måter:

  • Ring Rolf «Mulen» Karlsen på mobil 414 25 072
  • Send mail til Rolf «Mulen» Karlsen: rolf-kar@online.no
  • Send mail til RHA: redaksjonen@rha.no
  • Meld deg på via RHAs Facebook-side

Les også: Et sosialt døgn med mye samhold

Les også: 1125 deltakere gikk to og en halv gang til Nordkapp

Artikkeltags