Huring vant sju millioner kroner

En mann i 50-årene fra Hurum vant toppgevinsten i Lotto lørdag kveld.

En mann i 50-årene fra Hurum vant toppgevinsten i Lotto lørdag kveld.

Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i 50-årene fra Hurum ble sju millioner kroner rikere lørdag kveld. - Dette tror jeg ikke på, var det første han sa.

DEL

To heldige Lotto-vinnere kan gå vinteren i møte som nybakte millionærer etter at de prikket inn syv rette i Lotto lørdag kveld. Det ga en gevinst på over syv millioner kroner til hver av dem.

Begge er foreløpig anonyme.

- Dette tror jeg ikke på!

Mannen fra Hurum var fast bestemt på at det bare var tull når Norsk Tipping ringte ham, men etter en stund sank det inn at alt var svært så virkelig, og at han hadde vunnet over syv millioner kroner.

Spilt i mange år

- Jeg har bare vunnet en skikkelig sum én gang tidligere, og jeg har spil i mange år, sier han og ler godt.

- Jeg tror det egentlig ikke før jeg ser det. Når man kommer litt opp i årene så lar man seg ikke vippe av pinnen så lett. Jeg tror på deg, det er ikke det, men jeg kan liksom ikke helt forstå det, svarte han da Norsk Tipping ringte.

- Jeg har jo vært en vanlig arbeider i førti år og det er jo nesten litt skummelt å vinne så mange penger. Jeg må fortelle det til kona og resten av familien. Tusen takk, sier den nybakte millionæren fra Hurum til hjemmesiden til Norsk Tipping.

Vinner fra Vestby

Vinneren fra Vestby var minst like overasket.

- Du kødder nå..? Vent litt, jeg skal bare gi telefonen til kona mi, kan du gjenta beskjeden til henne?

"Ja, god kveld, dette er fra Norsk Tipping, dere får nå telefonen fra Hamar. Din mann har akkurat vunnet 7.023.410 kroner."

*Latter* Er det sant?  Du skal straks få snakke med ham igjen, sier konen til den heldige vinneren fra Vestby.

- Jeg er tilbake, jeg måtte bare ta meg en runde, sier den sjokkerte og glade mannen da han kom tilbake til telefonen.

- Dette er jo fantastisk! Jeg hadde bursdag for ikke lenge siden, så dette var en flott gave. Dette er jo en fantastisk mulighet for oss. Vi ser på oss selv som kanskje litt trauste og fornuftige, og skal i den ånden sikre økonomien for oss selv og våre barn. Det skal være mulig å forvalte disse pengene slik at de kan være lenge, sier han.

 

Artikkeltags