- Viktig melding til alle i Røyken og Hurum som er interessert i bridge. Nå er vi snart én stor kommune, skriver Asker Bridgeklubb i en epost til RHA.

- Sammen kan vi skape én stor, hyggelig og levende bridgeklubb. Kom til festsalen i Kulturhuset i Asker 26. oktober og se hvordan vi har det i Asker Bridgeklubb. Kom med eller uten makker, du får alltid spille i Asker BK. Det blir gratis kaffe og kaker, og vi garanterer en hyggelig kveld, er den klare beskjeden fra Asker Bridgeklubb.

Les også: Emma fikk skremmende beskjed midt inne i Oslofjordtunnelen: - Brann, snu!

60 helfrelste

Bjørg Kjølner i Asker BK forteller at de er rundt 60 helfrelste bridgespillere som hver torsdag klokken 18 møtes til vennskapelig dyst i Kulturhuset, som er Askers storstue.

- Her finner du både nybegynnere og mer erfarne spillere. Har du spilt litt bridge og kunne tenke deg hyggelige og spennende torsdagskvelder fremover, er du hjertelig velkommen til oss, sier Kjølner.

Hun presiserer at det er makkergaranti, slik at alle får spille og at det er hyggelige mennesker i Asker Bridgeklubb, og at man her treffer alt fra nybegynnere til norgesmestere i bridge.

- Og vi gjør det alle mest for moro, sier hun.

Les også: Kjørte inn til toppplasser i cupen