Slik skal damene bli proffere i business: - Bli din beste støttespiller

FOREDRAG: Siri Hjartholm er aktiv i Kvinner i Business, og holder foredrag i kvinnenettverkets Bli proff-samling på Tofte onsdag.

FOREDRAG: Siri Hjartholm er aktiv i Kvinner i Business, og holder foredrag i kvinnenettverkets Bli proff-samling på Tofte onsdag. Foto:

«Bli proff» er et av tilbudene nettverket Kvinner i Business tilbyr for å løfte kvinnelige gründere opp og fram. "Din indre dialog, eller alt sitter mellom øra" er tema for samlingen onsdag kveld ledet av Siri Hjartholm.

DEL

Målet med Kvinner i Business sitt Bli Proff-arrangement er å støtte og løfte kvinnelige gründere og ledere i regionen opp og fram ved å gjennomføre arrangementer som skaper nettverk, samhold og utvikling.

Bli Proff bruker nettverkets kunnskap og holder foredrag lokalt hos medlemmene der det er mulig.

Første arrangement blir på Lageret Studio på Tofte.

Det er metacoach Siri Hjartholm som står for foredraget «Din Indre Dialog», eller som hun liker å kalle det «alt sitter mellom øra».

– Det blir en indre reise om hvordan du selv kan bli din beste støttespiller. Det handler om å finne din indre styrke og trygghet. Vi snakker om hva som skjer med deg når du snakket deg selv ned, og hvilken fantastisk kraft det gir deg å endre fokus til å bli din egen aller beste støttespiller, sier Hjartholm.

Les også: Driftige damer roser felles nettverk: - Sammen kan vi bli bedre alene

Har tatt styringen

Siri Hjartholm har alltid vært opptatt av mennesker, kommunikasjon og relasjoner. Først i voksen alder utdannet hun seg til metacoach og startet firma et TaStyring. Hennes hovedområdet er personlig utvikling, leder- og lederteamutvikling.

Videre arrangementer blir 23. oktober i regi av Bli Proff Asker og Bærum med Advokaten Svarer med Siri Besikiotis.

7. november er det Bli Proff Røyken og Hurum som arrangerer synlighet på LinkedIn med Cathrine Lie Strand.

27. november er det igjen Bli Proff Asker og Bærum som har foredrag med Lene Conradi, og deretter felles juleavslutning.

Alle arrangementene er åpne for medlemmer, gjester og andre kvinnelige gründere og ledere.

Les også: Damene bygger nytt næringsnettverk inn i nye Asker

Artikkeltags